0

Naar aanleiding van de uitbraak van het Coronavirus, is er een grotere vraag ontstaan naar gezondheid bevorderende producten. Het is daarom mogelijk dat uw bestelling met vertraging enige (naar verwachting 2 à 3 werkdagen) verwerkt wordt. Wij doen onze uiterste best om alles zo snel en goed mogelijk te verwerken. 

Verder verzoeken wij u vriendelijk uw vragen, suggesties en of opmerkingen zoveel mogelijk via e-mail (info@adviesdrogisterij.nl) te stellen. Een reactie hierop krijgt u dan gemiddeld binnen één werkdag.

Tevens vernemen wij van PostNL, dat het daar ook erg druk is. Wilt u de status van uw bestelling weten, dan adviseren wij u deze te checken met behulp van de link in de bestelbevestiging en of in te loggen op uw account. Bij verzending van uw bestelling ontvangt u van ons en van PostNL een verzendbevestiging met track en trace code waarmee u, uw bestelling kunt volgen. Wij vragen u daarom ook enige geduld te hebben op het ontvangst van uw bestelling. PostNL werkt er met man /vrouw en macht aan, om uw bestellling in deze buitengewone tijd bij u op bestemming te krijgen. 

Wij vragen uw begrip voor deze situatie en wensen u en uw geliefden veel gezondheid toe!

Met een vriendelijke groet,

Medewerkers Adviesdrogisterij.nl

Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed
Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen