0

 Disclaimer Adviesdrogisterij.nl 

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de webpagina: iedere webpagina van Adviesdrogisterij.nl en of  hyperlink van Adviesdrogisterij.nl waarop informatie en of producten worden aangeboden aan geboden en iedere webpagina waarin de uitgever een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden;
  • Adviesdrogisterij.nl: de bevoegde uitgever van de webpagina www.adviesdrogisterij.nl
  • gebruik(en): onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen, huren);
  • u: de al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die de webpagina Adviesdrogisterij.nl gebruikt;
  • de inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten;
  • schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.
 2. Het onderstaande is van toepassing op Adviesdrogisterij.nl. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. Deze website is bedoeld als toetssteen niet als een medisch gebruiksaanwijzing. De informatie is bedoeld om te helpen een keuze maken voor uw gezondheid, maar is niet bedoeld als vervanging voor een behandeling van een arts, dokter of therapeut. Als u een medisch probleem heeft, dan dringen wij er bij u op aan om professionele medische hulp te zoeken. De informatie is door Adviesdrogisterij.nl met zorg samengesteld. Aan de inhoud van deze informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Adviesdrogisterij.nl aanvaardt evenmin aanspraken uit onjuiste informatie of anderszins. Indicaties zijn niet bedoeld als symptoom maar bedoeld als vingerwijzing en niet bedoelt zoals aangemerkt zijnde een indicatie volgens de geneesmiddelenwet.
 4. Adviesdrogisterij.nl spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
 5. Adviesdrogisterij.nl verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. De inhoud is experimenteel en voor particulier gebruik bedoeld.
 6. Adviesdrogisterij.nl is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.
 7. Adviesdrogisterij.nl mag de webpagina en reviews naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. Adviesdrogisterij.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.
 8. Behoudens deze disclaimer, is Adviesdrogisterij.nl niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in.
 9. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.
 10. Adviesdrogisterij.nl behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan Adviesdrogisterij.nl de toegang tot de webpagina monitoren.
 11. U zal Adviesdrogisterij.nl, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.
 12. Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Adviesdrogisterij.nl tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Adviesdrogisterij.nl is het niet toegestaan gebruik te maken van deze eigendommen.
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje