Inloggen •  Retourneren •  Algemene voorwaarden •  Disclaimer

Privacy policy Adviesdrogisterij.nl

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens

Webdrogisterij VOF
h.o.d.n. Adviesdrogisterij.nl
KvK nummer: 52215822
BTW-nummer: NL850346794B01

2. E-mailadres

Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. U wordt in elke communicatie de mogelijkheid geboden om verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.

3. Postadres

Wij kunnen uw postadres (ontvangen in het kader van een verkoop) gebruiken voor het verzenden van reclameboodschappen met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke reclame niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op onderstaand adres.

4. Telefoonnummer

 Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen indien:

  1. De gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
    • de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
    • de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
    • behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
  2. U toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan. Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld. 

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens  

    • Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;
    • Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

8. Veiligheid  opslag van gegevens  

    • Op de pagina waar u persoonsgegevens verstrekt wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.
    • Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.
    • Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware en de laatste beveiligingsgerelateerde patches van alle andere belangrijke software, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.

9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

10. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy policy, kun u contact met ons opnemen, door te mailen met: info@adviesdrogisterij.nl. Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Copyright

© Adviesdrogisterij.nl
2009-2018
Uw e-mailadres:
Uw wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreer hier
Snel en altijd goedkoopSnel en altijd goedkoop
Veilig betalen, Gratis verzending vanaf 55 euro!Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 30 euro!Gratis verzending vanaf € 30!
Afhalen zonder verzendkosten!Ook gemakkelijk af te halen

IDeal
Wij handelen legaal!
Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

Tevreden!

829 bezoekers geven adviesdrogisterij.nl
gemiddeld een 9.4 !
Bekijk de reviews
9.4
Bezorgd door PostNL
Solgar approved etailer

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen