0

Betaalmogelijkheden

Betalingen van bestellingen aan Adviesdrogisterij.nl worden afgehandeld door onze betaaldienst Mollie. We bieden verschillende betaalmogelijkheden voor zowel Nederland, België en Duitsland aan. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u door geleid naar onze betaaldienst Mollie en kunt u kiezen voor een betaalwijze. Hierna kunt u, de betaling afronden.

Aan de  gekozen betaalmethode of betaaldienst kunnen servicekosten* verbonden zijn, deze kunnen afhankelijke zijn van de gekozen betaalmethode en of betaalbedrag c.q. betaaldienst. 

Betaalmethode Servicekosten
iDeal         n.v.t.
Creditcard     € 0,50*
PayPal (tijdelijk gedeactiveerd     € 1,25*
Overboeking     n.v.t.
Sofort Banking      n.v.t.
Bancontact     n.v.t.
KBC - CBC Payment         n.v t.
Belfius      n.v.t.
ING Home'Pay     n.v.t.


*servicekosten worden o.a. berekend in verband met de chargeback mogelijkheid en andere service mogelijkheden gekoppeld aan de desbetreffende dienst, de kosten hiervan zijn afhankelijk van de gekozen dienst en worden weergegeven bij de betaalmethode.

Overboeking:
Het totaalbedrag van uw bestelling kunt u ook rechtsstreeks aan ons overboeken op onze bankrekening. Het bedrag kunt overmaken aan Adviesdrogisterij.nl te Nunspeet onder vermelding van het ordernummer.

Bedrijfsnaam                Bankrekeningnummer Servicekosten
Adviesdrogisterij.nl      NL47 RABO 0157 2250 54       n.v.t.


Zodra we de betaling ontvangen hebben op onze rekening, wordt de bestelling in behandeling genomen en verzonden. Houdt er rekening mee dat het een of meerdere werkdagen kan duren voordat wij een bankoverboeking ontvangen.

Let op: Vergeet niet uw ordernummer te vermelden. Vermeldt alstublieft geen product- of andere namen in het opmerkingen gedeelte.

Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven