Inloggen •  Retourneren •  Algemene voorwaarden •  Disclaimer

Betaalmogelijkheden:

Betalingen van bestellingen aan Adviesdrogisterij.nl worden afgehandeld door onze betaaldienst Mollie. We hebben verschillende betaalmogelijkheden o.a. Ideal, Creditcard, Bancontact, Paypal, KBC - CBC Payment of Belfius. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u door geleid naar onze betaaldienst Mollie en kunt u kiezen voor een betaalwijze waarna u, uw betaling kunt afronden. Aan de bovenstaande betaalmogelijkheden zijn geen kosten verbonden.

Overboeking:
U kunt het totaalbedrag van uw bestelling ook overboeken op onze bankrekening. Het bedrag kunt overmaken aan Adviesdrogisterij.nl te Elspeet onder vermelding van het ordernummer.

Bedrijfsnaam Bankrekeningnummer
Webdrogisterij V.O.F.     NL47RABO0157225054

Zodra we de betaling ontvangen hebben op onze rekening, wordt de bestelling in behandeling genomen en verzonden. Houdt er rekening mee dat het een of meerdere dagen kan duren voordat wij een bankoverboeking ontvangen.

Let op: Vergeet niet uw bestelummer te vermelden. Vermeld alstublieft geen product- of andere namen in het opmerkingen gedeelte!

Achteraf betalen:
Wil uw liever niet vooraf betalen, dan kunt u kiezen voor het betalen onder Rembours. De betaling wordt dan afgehandeld door PostNL bij aflevering van uw bestelling. Let op: Betalen onder Rembours is alleen mogelijk binnen Nederland en voor deze betaalmogelijkheid via PostNL worden € 15,95 aan kosten in rekening gebracht.

Copyright

© Adviesdrogisterij.nl
2009-2018
Uw e-mailadres:
Uw wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreer hier
Nieuwsbrief
Snel en altijd goedkoopSnel en altijd goedkoop
Veilig betalen, Gratis verzending vanaf 55 euro!Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 30 euro!Gratis verzending vanaf € 30!
Afhalen zonder verzendkosten!Ook gemakkelijk af te halen

IDeal
Wij handelen legaal!
Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

Tevreden!

1065 bezoekers geven adviesdrogisterij.nl
gemiddeld een 9.3 !
Bekijk de reviews
9.3
Bezorgd door PostNL
Solgar approved etailer

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen