0

Retourneren

Wilt u een bestelling (of een gedeelte van de bestelling) retourneren dat kan. U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in originele of soortgelijke omverpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken (klik of tik hier) van het modelformulier.

Adviesdrogisterij.nl vergoedt alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten die door Adviesdrogisterij.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij dat Adviesdrogisterij.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag Adviesdrogisterij.nl wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Adviesdrogisterij.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u gebruikt heeft, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd zijn. Bij eventuele naheffing voor onvoldoende of onjuiste frankering worden deze kosten verrekend bij het terug storten van het aankoopbedrag.

U bent zelf verantwoordelijk voor verlies c.q. beschadiging tijdens het retour zenden. Beschadigde of verloren gegane producten kunnen wij niet vergoeden.

Retouradres:
Adviesdrogisterij.nl
Postbus 4
8075 ZG Elspeet
Nederland

Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje