Inloggen •  Retourneren •  Algemene voorwaarden •  Disclaimer

Retourneren

Wilt u een bestelling (of een gedeelte van de bestelling) retourneren dat kan. U heeft een periode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in originele of soortgelijke omverpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken (klik hier) van het modelformulier.

Adviesdrogisterij.nl vergoedt alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten (rembourskosten zijn hiervan uitgesloten) die door Adviesdrogisterij.nl in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt. Tenzij dat Adviesdrogisterij.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag Adviesdrogisterij.nl wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Adviesdrogisterij.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u gebruikt heeft, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd zijn. Bij eventuele naheffing voor onvoldoende of onjuiste frankering worden deze kosten verrekend bij het terugstorten van het aankoopbedrag.

U bent zelf verantwoordelijk voor verlies c.q. beschadiging tijdens het retour zenden. Beschadigde of verloren gegane producten kunnen wij niet vergoeden.

Retouradres:
Adviesdrogisterij.nl
Postbus 4
8075 ZG Elspeet
Nederland

Copyright

© Adviesdrogisterij.nl
2009-2018
Uw e-mailadres:
Uw wachtwoord:
Wachtwoord vergeten
Registreer hier
Nieuwsbrief
Snel en altijd goedkoopSnel en altijd goedkoop
Veilig betalen, Gratis verzending vanaf 55 euro!Veilig betalen
Gratis verzending vanaf 30 euro!Gratis verzending vanaf € 30!
Afhalen zonder verzendkosten!Ook gemakkelijk af te halen

IDeal
Wij handelen legaal!
Onze vermelding op https://www.keurmerk.info

Tevreden!

1065 bezoekers geven adviesdrogisterij.nl
gemiddeld een 9.3 !
Bekijk de reviews
9.3
Bezorgd door PostNL
Solgar approved etailer

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen