Let op! Diverse artikelen met 10% extra korting* met de kortingscode: 10EXTRA23 

| lees meer
0

Let op! Diverse artikelen met 10% extra korting* met de kortingscode: 10EXTRA23 

| lees meer

Alka Tabs Original

van AlkaVitae

5 5 5 5 5 beoordelingen
verzending
gratis
Alka Tabs Original
Inhoud
90 tabletten
24,95
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Alka Tabs Original van AlkaVitae. Bekijk hier.

Alka Tabs zijn unieke tabletjes die bestaan uit een gepatenteerde combinatie van natriumbicarbonaat en kaliumbicarbonaat, omhuld door een speciale maagsapresistente coating. Deze zorgt ervoor dat de ingrediënten niet worden geneutraliseerd door het maagzuur, maar onaangetast in de darmen komen.


Door een tijdsafhankelijk component lossen de tabletten geleidelijk op in de darmen. De bicarbonaten die gedoseerd via de darmwand in het lichaam worden opgenomen kunnen nu de opgehoopte afvalzuren in het lichaam losweken en neutraliseren.
Daarnaast is de verhouding natrium/kalium in Alka Tabs gelijk aan de gewenste verhouding die zorgt voor een evenwichtige vochtbalans in- en tussen de lichaamscellen. Vanwege deze goede natrium/kalium kunt u Alka Tabs dagelijks gebruiken.

De voordelen:

 • De verhouding natrium/kalium in Alka Tabs is gelijk aan de gewenste verhouding.
 • Vanwege deze goede natrium/kalium kunt u Alka Tabs dagelijks gebruiken.
 • Door de handige blisterverpakking kunt u de Alka Tabs altijd en overal mee naar toe nemen.

Gebruiksadvies:
Volwassenen: 3x daags 1 tabletje na de maaltijd.
Kinderen: 1x daags 1 tabletje na de maaltijd.
De tablet niet breken of kapotbijten!

Combineer met Alka  Druppels
Als u de Alka Druppels gebruikt of wilt gebruiken en u heeft moeite heeft met het dagelijks drinken van 5 glazen water, dan kunt u de Alka Tabs naast de Alka Druppels gerbruiken. Per dag 2 of 3 glazen water met Alka Druppels met daarnaast 2 of 3 tabletjes Alka Tabs is een prima combinatie om uw lichaam te ontzuren.

Ingrediënten:
Werkzame ingrediënten: 1 tablet bevat 200mg kaliumbicarbonaat, 73mg natriumbicarbonaat.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Alka tabs kan voor zover bekend zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

artikelcode: 8718546781049
1090tags: Alka tabs, alkalife, alka life, alka vitae, tabletten, afvalzuren, vochtbalans, zuur base balans, mineralenconcentraat, basisch, zure, afvalstoffen, neutraliseren, buffers, bicarbonaten, verzuring

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

 • | Assen
  Ik heb ze nu voor de 2e maal besteld of ze helpen kan ik nog niet beoordelen, maar wil er toch nog mee doorgaan. Wat ik wel vervelend vind is dat de tabletten vaak moeilijk uit de strips gaan. Ze gaan vaak kapot en komen er dan in brokjes uit. Ik hoop dat u de verpakking kunt verbeteren.
  Toegevoegd op 13-09-2021
 • | Ridderkerk
  Product kennen we nog niet, is de eerste bestelling.
  Toegevoegd op 15-03-2021
 • Na een tijdje weer begonnen met deze tabletten omdat toch meer last kreeg van artrose. Nu hoop ik dat de klachten door de tabletten te gebruiken, weer minder worden. Voor mijn gevoel is dat ook zo.
  Toegevoegd op 14-11-2020
 • | Reuver
  Geen.
  Toegevoegd op 20-01-2020
 • Toegevoegd op 23-12-2019
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven