Actie op Golden Naturals! Nu 25% korting* op het gehele assortiment.

| lees meer
0

Actie op Golden Naturals! Nu 25% korting* op het gehele assortiment.

| lees meer

Alka Tabs Calcium

van AlkaVitae

5 5 2 2 2 beoordelingen
verzending
gratis
Alka Tabs Calcium
Inhoud
90 tabletten
24,95
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Alka Tabs Calcium van AlkaVitae. Bekijk hier.

Als gevolg van verzuring onttrekt het lichaam calcium uit de botten om de zuren mee te binden. De dichtheid van botten, tanden en nagels neemt daardoor steeds verder af. Met Alka Tabs Calcium gaat u ontzuren en tevens zuiver geïoniseerd calcium aan het lichaam toegevoegen. Alka Tabs Calcium tabletten bestaan uit calciumcarbonaat, omhuld door een speciale maagsapresistente coating die ervoor zorgt dat de ingrediënten niet worden geneutraliseerd door het maagzuur. Daarnaast bevatten de tabletten een tijdsafhankelijk component waardoor de ingrediënten gedoseerd in de darmen oplossen. De carbonaten worden via de darmwand opgenomen en omgezet in bicarbonaten, waarna het ontzuren kan beginnen. Speciaal voor mensen die naast ontzuren ook een extra calciumbehoefte hebben. 

Vrouwen in de overgang hebben gemiddeld meer last van verzuring omdat de uitscheiding van zure afvalstoffen niet meer via de maandelijkse menstruatie kan plaatsvinden. Alka® Tabs Calcium past goed in deze situatie omdat lichaamsontzuring wordt gecombineerd met extra calciumsuppletie. Door de handige blisterverpakking kunt u de Alka Tabs Calcium altijd en overal mee naar toe nemen.

 • Ontzuren door dagelijks een tabletje na de maaltijd.
 • Versterkt tevens de botten door zuiver geïoniseerd calcium.
 • Ideaal bij de ondersteuning van uw botten en calciumtekort.

Gebruiksadvies:
De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water net na een maaltijd. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen vanaf 12 jaar is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag.

Combineer met Alka Druppels:
Als u Alka Druppels gebruikt of wilt gebruiken en u heeft moeite heeft met het dagelijks drinken van 5 glazen water, dan kunt u Alka Tabs Calcium naast Alka Druppels gebruiken. Per dag 2 of 3 glazen water met Alka Druppels met daarnaast 2 tabletjes Alka Tabs Calcium is een prima combinatie om uw lichaam te ontzuren en van extra calcium te voorzien.

Wat u moet weten voordat u Alka Tabs Calcium gebruikt:
De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bevat geen dierlijke ingrediënten. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Samenstelling:per 3 tablettenRI*
Calcium (calciumcarbonaat)264 mg33%
Zink (zinkcitraat)1,5 mg15%

*RI = Referentie-inname

Ingrediënten:
Mineralen, vulstoffen (maltodextrine, cellulose), verdikkingsmiddel (xanthaamgom), acrylaat copolymeer, glansmiddel (glycerol, talk), antiklontermiddel (stearinezuur), stabilisatoren (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

artikelcode: 8718546781544
1138tags: Alka tabs calcium, alkalife, alka life, alka vitae, tabletten, afvalzuren, vochtbalans, zuur base balans, mineralenconcentraat, basisch, zure, afvalstoffen, neutraliseren, buffers, bicarbonaten, verzuring

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

 • | Hasselt
  👍
  Toegevoegd op 14-09-2021
 • | Terneuzen
  Fantastisch.
  Toegevoegd op 08-03-2020
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven