0

Anti snurk spraysteem

van Sleepzz

kwantum
korting
Anti snurk spraysteem
Inhoud
45 ml
16,95
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Anti snurk spraysteem van Shiepz. Bekijk hier.

Sleepzz Anti-Snurk Keelspray is een speciaal ontwikkelde keelspray die helpt tegen het snurken,  de spray is gemakkelijk toe te passen en bevat een een melange van natuurlijke oliën en vitaminen. Ook aan de smaak is gedacht!

Snurken
Er zijn veel verschillende redenen voor snurken. Veelal ligt de oorzaak van snurken in vibraties van de huid achter in de keel. Door voor het slapen gaan achter in de keel te sprayen wordt een laagje aangebracht dat helpt tegen deze vibraties. Dit vermindert het snurkgeluid. Anti-Snurk Keelspray bevat een mengsel van natuurlijke oliën en vitaminen, helpt snel en heeft een frisse pepermuntsmaak.

Gebruiksadvies:
Voor het slapen gaan 4-5 x tegen de bovenkant achterin de mond en op de huig sprayen. Hoofd achterover houden. Vloeistof ca. 20 seconden in de mond houden voordat u doorslikt. Voor gebruik goed schudden. Na toedienen niet meer eten en drinken. Alcoholgebruik kan het snurken beïnvloeden. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Ingredienten:
Aqua, Ballota Nigra Extract, Marrubium Vulgare Extract, Zinziber officinalis extract, Xylitol, Alcohol, Betaine, Glycerin, Oleth-20, Caprylyl glycol, Pyridoxine HCL, Phospatidylcholine, Pimpinella anisum (anise) oil, Mentha piperita (peppermint) oil, Eucalyptus globulus oil, Limonene, Drijfgas 134A (gescheiden van vloeistof)

Niet gebruiken bij:
Bij kinderen tot 12 jaar, of bij allergische reacties op één van de ingrediënten.

artikelcode: 8711744053635
1963tags: Anti-Snurk Keelspray, sleepzz, tegen het snurken, antisnurk, spray tegen snurken, vibraties van de huid, snurkgeluid

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven