Actie op Golden Naturals! Nu 25% korting* op het gehele assortiment.

| lees meer
0

Actie op Golden Naturals! Nu 25% korting* op het gehele assortiment.

| lees meer

Arkosterol voordeelverpakking

van Arkopharma

4.9 5 190 190 190 beoordelingen
vanaf 2 stuks gratis
verzending
Arkosterol voordeelverpakking
Inhoud
180 capsules
34,95
elders 44,50
Uw voordeel:
€ 9,55
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Rode Gist Rijst Zwarte knoflook & Q10 voordeelverpakking van PhytoForsan. Bekijk hier.

Cholesterol onder Control!
Cholesterol is een geelkleurige vetachtige stof die door de lever wordt gemaakt en door het lichaam zelf wordt opgenomen uit voedsel. Cholesterol is onontbeerlijk voor het menselijk lichaam omdat het een belangrijke rol speelt bij de opbouw van de celwanden en de productie van bepaalde hormonen en galzuren. Cholesterol wordt in het bloed getransporteerd en gebonden aan verschillende eiwitten, de zogenaamde lipoproteïnen. De twee belangrijkste lipoproteïnen zijn het lage-dichtheid lipoproteïne (LDL) en het hoge-dichtheid lipoproteïne (HDL).

Goede en slechte cholesterol
Het HDL noemen we “goede cholesterol” omdat het ervoor zorgt dat het te veel aan cholesterol uit het bloed wordt afgevoerd naar de lever. Het LDL noemen we “slechte cholesterol” omdat het blijft kleven in de vaatwanden van de slagaders en een vernauwing of zelfs een dichtslibbing tot gevolg kan hebben. 

Reguliere medicatie
Statines zijn de meest voorgeschreven cholesterolverlagers die in de afgelopen decennia zeer effectief zijn gebleken. Toch zijn er steeds meer gebruikers die klagen over ongewenste neveneffecten zoals spierpijn, spierzwakte, geheugenverlies, darmklachten,
hoofdpijn, slapeloosheid en het verlies van gevoel in handen en voeten.

Volwaardig alternatief
Arkosterol is een goed natuurlijk alternatief voor synthetische cholesterolverlagende medicijnen (statines). Door het gebruik van Arkosterol kan binnen 6 weken een verlaging van cholesterolgehalte met maar liefst 30% worden bereikt. Arkosterol is een natuurproduct dat bestaat uit de bestanddelen Policosanol en uit Rode Gist Rijst gewonnen Monacoline K. Policosanol wordt geëxtraheerd uit suikerriet en Monacoline K wordt onttrokken uit gefermenteerde rijstkorrels. Slechts twee capsules per dag leveren de effectieve dosis voor de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Het natuurlijke alternatief!

Gebruiksadvies:
Eén capsule 's middags en één capsule avonds tijdens de maaltijd met een ruime hoeveelheid water innemen.

Ingrediënten:
Elke dagdosering van 2 capsules bevat 545 mg Rode Gist Rijst, 10 mg Monacoline K en 16 mg Suikerrietextract van 90% Policosanolen.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Arkosterol kan voor zover bekend zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Arkosterol heeft Z-indexnummer: 15920917.

Vanwege veranderde regelgeving met betrekking tot de hoeveelheid Monacoline K in supplementen is dit product niet meer beschikbaar.

artikelcode: 8715345003907
1584tags: arko, arkosterol, arkopharma, natuurlijk middel, cholesterol, verlagers, statine, statines, bijwerking, policosanol, rode gist, rode rijst, rijst, voor, monacoline k, monascus purpureus, extract, suikerriet, gefermenteerde rijstkorrels

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

 • | Amsterdam
  Makkelijk voor 3 maanden in 1 doos.
  Toegevoegd op 07-07-2022
 • | Arnhem
  Heel fijn, omdat mijn man en ik ze beiden gebruiken, is het makkelijk om een voorraad te hebben.
  Toegevoegd op 05-07-2022
 • | Zeewolde
  Arkosterol heeft een aantoonbare statine werking op een te hoge bloedcholesterol spiegel. En dat is zeker van belang nu de streefwaarde voor het LDL gehalte per 17 mei 2022 verlaagt is van 3,4 naar 2,6 mmol/liter.
  Toegevoegd op 05-07-2022
 • | Heythuysen
  Ik gebruik t al jaren, mijn cholesterol blijft goed op pijl.
  Toegevoegd op 03-06-2022
 • | Krommenie
  Efficiënt dat je 3 verpakkingen gelijktijdig kan bestellen.
  Toegevoegd op 29-05-2022
 • | Arnhem
  Prima.
  Toegevoegd op 02-05-2022
 • | Huissen
  Prima! We hebben geprofiteerd van de vordeelverpakking. Trouwens, wij gebruiken beide al sinds lange tijd Arkosterol en dat bevalt ons prima!
  Toegevoegd op 06-03-2022
 • | Arnhem
  Ik gebruik deze capsules al zeer geruime tijd, helpen zelfs met één capsule per dag om het cholesterol te verlagen. Dus deze grootverpakking is een leuke aanbieding.
  Toegevoegd op 24-02-2022
 • | Nieuwegein
  Uitstekend.
  Toegevoegd op 25-12-2021
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven