0

Scrub

van Betadine

Scrub
Inhoud
120 ml
9,35
Helaas is dit artikel tijdelijk niet beschikbaar. Verwachte levertijd is onbekend. Als alternatief adviseren wij Jodium oplossing 100 mg/ml van Betadine. Bekijk hier.

Deze scrub-zeep wordt gebruikt voor hand- en huiddesinfectie. De werking van dit middel berust op geleidelijk uit deze verbinding vrijkomend jodium dat geen pijn veroorzaakt bij contact met de huid. Door de bruine kleur, die duidt op de aanwezigheid van jodium, is de plaats zichtbaar waar gedesinfecteerd is. De desinfecterende werking van Betadine duurt zolang de bruine kleur zichtbaar is.

Gebruiksadvies:
Maak de huid vochtig en vrijf het middel in voor ongeveer 5 minuten. Verwijder naderhand het schuim met een vochtig, steriel gaasje. Alleen op de gesloten huid aanbrengen. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de stoffen in dit geneesmiddel, wanneer u last heeft van een verhoogde werking van de schildklier (hyperthyreoïdie) en wanneer u een andere schildklierafwijking heeft mag u dit middel niet gebruiken op grote huidoppervlakken. Niet gebruiken voor of na schildklier(functie) gerelateerde onderzoeken, bij te vroeg geboren baby’s en baby’s tot 1 maand en bij kinderen waarbij meer dan 1% van de huid behandeld zou moeten worden.

Ingrediënten:
Werkzame stof: Bevat per ml 75 gr povidonjood. Hulpstoffen: Ammonium nonylfenoxypoly(ethyleenoxy)ethanolsulfaat, natriumhydroxide, laurinezuurdiethanolamide, gezuiverd water.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter!

artikelcode: 8712207038404
3024tags: Betadine, scrub, huid, desinfectie

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje