0

Cys control

van Arkopharma

5 5 1 1 1 beoordeling
kwantum
korting
Cys control
Inhoud
20 sachets
16,50
elders 21,00
Uw voordeel:
€ 4,50
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Cys Control Forte van Arkopharma. Bekijk hier.

Vrouwen hebben vaker last van een blaasontsteking dan mannen omdat de vrouwelijke urinebuis korter is. Een verkeerde afveegtechniek na ontlasting (van achter naar voren i.p.v. van voren naar achteren of geslachtsgemeenschap kunnen een verplaatsing van bacteriën bij vrouwen stimuleren.

Traditionele behandeling
Voor de behandeling van een blaasontsteking krijgt u meestal een antibioticakuurtje voorgeschreven. Bij het inzetten van een antibioticakuur tegen een blaasontsteking worden helaas niet alleen de ziekmakende bacteriën vernietigd maar ook de nuttige bacteriën in ons lichaam gedood. Herhaaldelijk gebruik van antibiotica kan leiden tot resistentie met gevolgen van dien als u voor andere klachten dringend een antibioticakuur nodig heeft.

Volwaardig alternatief
Cys-control capsules bestrijden acute urinewegeninfecties zoals een blaasontsteking doeltreffend en kunnen tevens preventief in een lagere dosering worden gebruikt om herhaling te voorkomen. Deze behandelingswijze is zeker zo effectief en verdient momenteel de voorkeur bij de behandeling van een blaasontsteking boven een antibioticakuur.

Krachtige combinatie
Cys-control bevat naar cranberrypoeder en extract per dagdosering van 36 mg gecondenseerde tannines van het A-type proantocyanidine (PAC) welke de bacterie die de blaasontsteking veroorzaakt verlamt waardoor deze zich niet meer aan de blaaswand kan hechten en vervolgens via de urine uit het lichaam verdwijnt.

Zonder recept verkrijgbaar
Het medische zelfzorgmiddel Cys-control is een effectief en veilig alternatief dat zelf zonder bezwaar gebruikt mag worden door diabetespatiënten, zwangere en borst voedende vrouwen. Slecht twee capsules per dag bevatten de effectieve dosering.

Kuur van 10 dagen:
Om een blaasontsteking doeltreffend te bestrijden dienen de Cys-control capsules gedurende 10 dagen als kuur te worden ingezet.

Gebruiksadvies:
Eén sachet iedere ochtend en één sachet 's avond oplossen in een groot glas lauw water en opdrinken.

Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter!

artikelcode: 8715345003662
1067tags: arko, cys-control, cys control, arkopharma, blaas, blaasontsteking, cystitis, bacterien, urineweginfectie, pijn met, pijnlijke, branderige, gevoel, plassen, prostaat, troebel, troebele, urine

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

  • Werkt vlug en is makkelijk in te nemen.
    Toegevoegd op 20-06-2022
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven