0

Fruitvliegjes vanger

van Dr Clean

kwantum
korting
Fruitvliegjes vanger
Inhoud
1 stuk
8,25
elders 8,99
Uw voordeel:
€ 0,74
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Fruitvliegjes vanger van Lucovitaal. Bekijk hier.

Fruitvliegjes staan bekend om hun korte levenscyclus (zo’n tien dagen) en snelle voortplanting. Ze kunnen zich in anderhalve week vermenigvuldigen van 4 naar 120! De Fruit Vliegjes Vanger is ontwikkeld om volwassen fruitvliegjes te lokken met behulp van speciale voeding op basis van vloeistof. Vliegjes die er in vliegen kunnen niet meer ontsnappen.

Gebruiksadvies:
Voor gebruik dien je de vanger te vullen met de speciale, bijgeleverde vloeistof. Wanneer ze eenmaal in de lokappel zitten kunnen ze er niet meer uit en zich niet meer voortplanten. Na 30 dagen dien je de fruitvliegjesvanger te verwijderen, of wanneer alle vliegjes verdwenen zijn! De Fruitvliegjesval van Doctor Clean is het meest effectief wanneer deze geplaatst wordt naast de broedplaats. Plaats het achter, in of onder keukenkastjes, wasbak, vaatwasser, eten, in de buurt van fruit en groente of elke andere plek waar fruit en groente wordt bewaard.

Ingrediënten:
Water, azijnzuur en sodium lauryl sulfate.

Waarschuwing:
Ontvlambare vloeistof en damp. Veroorzaakt ernstige brandwonden. Beschermende handschoenen/kleding/oogbescherming dragen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, indien mogelijk contactlenzen verwijderen, blijven spoelen. Onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

artikelcode: 8713713024707
3661tags: dr clean, fruitvliegjes, fruit, vliegjes, vanger, gifvrij, insecten, ongedierte, zomer, fly

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven