Garlic Support Plus

van Robeacare

4 5 1 1 1 beoordeling
Garlic Support Plus
Inhoud
100 capsules
16,40
17,45
Uw voordeel:
€ 1,05

Helaas is dit artikel niet meer leverbaar. Als alternatief adviseren wij Japanse Knoflook van Kyolic, zie hieronder.

RobeaCare Garlic Support Plus is een knoflookformule. Aan de softgel capsules zijn voorts vitamines, mineralen en kruiden toegevoegd. Zo draagt Vitamine C bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de bloedvaten. Knoflook is al eeuwenlang bekend als kruid voor hart en bloedvaten. Vitamine C en E en selenium hebben invloed als antioxidant en ondersteunen het afweersysteem van lichaamscellen. Maretak is goed voor het hart, terwijl meidoorn goed is voor de doorbloeding. Ginkgo biloba is goed voor een doelmatige bloedsomloop in het hele lichaam. Hierdoor helpt ginkgo biloba onder meer bij koude handen en voeten. Het behoud van een doelmatige bloedsomloop heeft ook een gunstige invloed op het geheugen en de concentratie. Met name ouderen lijken te profiteren van deze invloed van het ginkgoblad. Garlic Support is reukloos en slow released.

Gebruiksadvies:
Voor een betere opname van de kruiden en vitamines wordt geadviseerd om de softgelcapsules tijdens de maaltijd met water in te nemen. Als kuur: 1 tot 3 maal daags 1 softgelcapsule tijdens de maaltijd met water innemen. Als onderhoudsdosering: 1 maal daags 1 softgelcapsule tijdens de maaltijd met water innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Droog en koel bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Werkstoffen per dagdosering (3 softgelcapsules):

Kruiden: %ADH*
Knoflook (Allium sativum maceraat)450 mg 
Meidoorn-concentraat (Crataegus oxyacantha)300 mg 
Maretak-concentraat (Viscum album)300 mg 
Japanse tempelboom-concentraat (Ginkgo biloba) (1)75 mg 
Bèta-caroteen15 mg  157
Vitamine B615 mg  1071
Vitamine C135 mg  169
Vitamine E105 mg  875
Lecithine (uit soja) (2)150 mg 
Rutine45 mg 
Selenium (uit gist)45 mcg  81

(1) op basis van 4:1 en 4% flavenoïden.
(2) gestandaardiseerd op 56% fosfolipiden

* % ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Ingrediënten:
Kruidenmaceraten, vitamines, softgel capsulehuls (gelatine, glycerine en water), verdikkingsmiddel (bijenwas), sojalecithine, rutine, seleniumgist, kleurstoffen (titaandioxide, zwart ijzeroxide en koper-complexen van chlorofyl).

tags: garlic support plus, robeacare, knoflook capsules, knoflookformule, hart, bloedvaten, doorbloeding, koude handen en voeten, geheugen

Misschien is dit ook interessant voor u!


Wat vinden onze klanten?

  • | Putten
    Toegevoegd op 16-05-2018
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed
Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen