Let op! Diverse artikelen met 10% extra korting* met de kortingscode: 10EXTRA23 

| lees meer
0

Let op! Diverse artikelen met 10% extra korting* met de kortingscode: 10EXTRA23 

| lees meer

Probiotica 50 miljard

van Golden Naturals

5 5 1 1 1 beoordeling
verzending
gratis
Probiotica 50 miljard
Inhoud
30 capsules
34,95
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Probiotica strong 50 miljard van Golden Naturals. Bekijk hier.

Het begrip probioticum of meervoud probiotica stamt uit het Grieks en betekent zoiets als "ten gunste van het leven". Het woord probiotica werd voor het eerst gebruikt in 1953 en werd in tegenstelling tot antibiotica genoemd als een factor ter bevordering van de groei van micro-organismen. Tegenwoordig wordt meer de nadruk gelegd op het bevorderen van de gezondheid door het verbeteren van het evenwicht van de microbiële samenstelling in de darmen. 

Deze One-a-Day maagsapresistente Probiotica van Golden Naturals met 50 miljard levensvatbare micro-organisme is een krachtige probiotica. Verder bevat het ook Fructo-Oligo-Sachariden uit cichorei wortel extract en vitamine C ter ondersteuning van het immuunsysteem. 

Gebruiksadvies:
Eenmaal daags 1 capsule met water innemen op een lege maag. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.  Daarnaast kan dit voedingssupplement voor zover bekend, in combinatie met antibiotica worden gebruikt (bij inname volgens gebruiksaanwijzing).

Samenstelling per: 1 capsule RI*
Bevat minimaal 50 miljard levensvatbare bacteriën:   
Bf animalis ssp lactis (LMG 18314)5 miljardkve** 
Bf bifidum (LMG 25628)5 miljardkve 
Bf longum (LMG 26652)5 miljardkve 
En faecium (THT 020101)5 miljardkve 
Lb acidophilus (LMG 8151)5 miljardkve 
Lb paracasei (LMG 7955)5 miljardkve 
Lb plantarum (LMG 26655)5 miljardkve 
Lb rhamnosus (LMG 25626)5 miljardkve 
Lb salivarius (LMG 9477)5 miljardkve 
Lc lactis (LMG 27352)5 miljardkve 
FOS uit cichorei wortel extract20mg 
Vitamine C (L-ascorbinezuur)24mg30%

* = Referentie Inname
** = kolonie vormende eenheden

Ingrediënten: 
Mengsel van levensvatbare bacteriën, verdikkingsmiddel (cellulose als capsulehuls), vitamine C (L-ascorbinezuur), cichorei wortel extract, antiklontermiddelen (plantaardige magnesiumstearaat, siliciumdioxide), vulstof (microkristallijne cellulose).

Vrij van conserveermiddelen, ei, gist, gluten, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen, lactose, melk, noten, pinda's, schaal- en weekdieren, soja, suiker, vis.

Voorzorgsmaatregelen:
Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Raadpleeg bij twijfel een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik en ziekte. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur (15-25°C) bewaren.

artikelcode: 8718164643262
1723tags: probiotica 50 miljard, golden naturals, probioticia antibiotica, antibiotica, one a day maagsapresistente probitica, probiticum, levensvatbare micro organisme, krachtigste probiotica, fructo oligo sachariden, fos, immuumsysteem

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

  • | Eindhoven
    Werkt voor ons doeltreffend!!
    Toegevoegd op 11-04-2020
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven