0

Duivelsklauw

van Lamberts

tot
2 st.
brievenbus
pakje
Duivelsklauw
Inhoud
60 tabletten
17,95
Helaas is dit artikel uit de handel genomen. Als alternatief adviseren wij Duivelsklauw + gratis E-book van Arkopharma. Bekijk hier.

Lamberts Duivelsklauw tabletten is een traditioneel kruiden geneesmiddel voor de symptomatische behandeling van milde gewrichtspijn. Bevat per tablet de werkzame bestanddelen uit een droogextract van de wortel van Harpago-phytum procumbens DC en/of zeyheri Decne 450 mg (3.5-5.0:1), equivalent aan 1575-2250 mg plantpoeder. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Gebruiksadvies:
Volwassenen: tweemaal daags (in de morgen en in de avond) 1 tablet innemen. De tabletten zonder te kauwen, met voldoende water of een andere vloeistof innemen. Als de klachten verergeren of wanneer na 4 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, moet een arts worden geraadpleegd. Houdt u aan de aangegeven dosering.
Dit product niet gebruiken: bij overgevoeligheid voor Harpagophytum soorten of voor één van de hulpstoffen wanneer u een maag- en/of darmzweer heeft, wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft en wanneer u onder de 18 jaar bent.

Ingrediënten:
Duivelsklauw wortel 1.575-2.250 mg per tablet. (Als 450 mg van een 3.5-5.0:1 extract). Hulpstoffen: Voor het extract: maltodextrine en silica (colloïdaal watervrij). Voor de tablet: maltodextrine, microkristallijne cellulose, sodium crosscarmellose, stearinezuur, magnesiumstearaat en silica (colloïdaal watervrij). Voor de coating: hypromellose en glycerol.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

artikelcode: 5055148408602
3323tags: Lamberts, duivelsklauw, harpago, gewrichten, gewrichtspijn, harpagophytum

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven