0

Lineshaper

van Lineshaper

kwantum
korting
Lineshaper
Inhoud
90 capsules
10,25
35,95
Uw voordeel:
€ 25,70

Helaas is Lineshaper (90 capsules) uit de handel genomen. Als alternatief adviseren wij Forskolin (60 capsules), zie hieronder.

Wat is Lineshaper?
Lineshaper helpt bij het afslanken. De capsules bevatten pitmeel van Ceratonia Siliqua (Johannesbroodboom), een vezelrijk product dat het hongergevoel vermindert. Daarnaast bevat Lineshaper een extract van de Lagerstroemia Speciosa (Banababoom), wat een gunstig effect heeft op de bloedsuikerspiegel. Het toegevoegde chroompicolinaat helpt om trek in zoetigheid te voorkomen. Vitamine B6 ondersteunt het stofwisselingsproces.

Overgewicht bevolking oosterse landen
In China, India of Japan komen niet veel gezette mensen voor. In bijna alle Oosterse landen kent men nauwelijks de bekende welvaartsziekte: overgewicht. Het is pas enige jaren geleden dat onze westerse levensstijl tot in deze landen is doorgedrongen. Met als gevolg, dat eerder genoemde welvaartsziekten daar nu ook meer voorkomen. De opkomst van onze westerse eetgewoontes in deze landen zijn één van de veroorzakers van extra kilo's lichaamsgewicht.

Pitmeel vermindert de eetlust
Doorgaans is de voeding in het Westen minder gevarieerd dan in het Oosten. Daar wordt nog veelal gebruik gemaakt van diverse kruiden en vezels waar wij minder bekend mee zijn. Bij het bereiden van de maaltijd zijn ze daar al thuis in het nuttige gebruik van pitmeel van de Ceratonia siliqua. Deze vezels geven een vol gevoel in de maag, waardoor het hongergevoel afneemt en de eetlust wordt beperkt. 

Banaba bij vetopslag
Ook werd er tijdens de maaltijd en gedurende de dag -vooral in China- veel thee gedronken, getrokken van de bladeren van de Lagerstroemia speciosa, ook wel Banaba genoemd. Het drinken van deze thee is goed voor het behouden van een stabiel bloedsuikerspiegel wat hongergevoel voorkomt en zo het lichaam helpt om op je optimale gewicht te blijven. Ook helpen de bladeren van de Lagerstroemia speciosa de vetopname en de vetopslag in het lichaam te verminderen. Dit is een positief gegeven bij het afslanken.

Gebruikadvies:
Neem twee Lineshaper capsules met een glas water een half uur voor de hoofdmaaltijd in. Gebruik drie capsules voor de hoofdmaaltijd, wanneer je een grote eter bent. De dagdosering niet overschrijden, tenzij een andere dosering door een deskundige geadviseerd.

Samenstelling per:2 capsules

*A.D.H.

Vitamine B6 (Pyridoxine HCL 82%)0,21 mg15%
Chroompicolinaat 6 mcg   15%
Ceratonica siliqua (pitmeel)                      450 mg 
Lagerstroemia speciosa (extract 10:1)400 mg 
Xanthaangom600 mg 

Ingrediënten:
Xanthaangom, ceratonica siliqua, lagerstroemia speciosa, vitamine B6, chroompicolinaat, gelatine (capsulehuls)

Lineshaper is een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Doe de thuistest niet tevreden, geld terug!
Test Lineshaper heel simpel thuis. Doe circa 100 tot 130 ml. warm tot heet water in een glas. Schud vervolgens twee tot drie capsules hierin leeg. Even goed roeren tot het poeder is opgelost. Na circa een half uur is het water veranderd in een natuurlijke dikke pap. Wanneer je de thuistest hebt gedaan en het water in het glas is niet veranderd in een dikke pap, breng dan de LineShaper terug en je ontvangt het volledige aankoopbedrag retour.

artikelcode: 8717241065188
1462tags: Lineshaper, helpt, afslanken, vol gevoel, hongergevoel afneemt, eetlust, op gewicht, optimale gewicht, stabiel bloedsuikerspiegel, lagerstroemia speciosa, ceratonia siliqua, vermindert vetopname, vetopslag, pitmeel, verminderen eetlust

Misschien is dit ook interessant voor u!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven