0

Spray forte

van Lucovitaal

kwantum
korting
Spray forte
Inhoud
10 ml
6,75
7,95
Uw voordeel:
€ 1,20
Helaas is dit artikel uit de handel genomen. Als alternatief adviseren wij Prevalin neusspray extra sterk van Prevalin. Bekijk hier.

Lucovitaal Allergie Neusspray Forte is een anti-allergie neusspray geschikt als preventieve en therapeutische dagelijkse behandeling bij allergieklachten. Het is klinisch bewezen dat deze allergiespray de symptomen verlicht van acute allergische neusverkoudheid (niezen, loopneus of verstopte neus). De allergie wordt veroorzaakt door allergenen, zoals pollen (stuifmeel van grassen, bloemen en bomen), huisstofmijt en dierlijke huidschilfers (katten, honden, konijnen of vogels). Lucovitaal Allergie neusspray combineert het innovatieve stressbeschermende molecuul AMSH-1106 met de bewezen effecten van natuurlijke zouten. De neusspray kan meerdere keren per dag worden gebruikt.

Deze Allergie spray werkt op het neusslijmvlies en bevat 2% AMSH-1106. Dit is een aminozuurderivaat dat de oppervlaktestructuur en de barrièrefunctie van het neusslijmvlies verbetert. AMSH-1106® vormt met water een stabiel en beschermend complex. Op het neusslijmvlies wordt een niet-doordringbare barrière gevormd, die het neusslijmvlies beschermt tegen pollen, huismijt en andere allergenen. De barrière voorkomt ook stressreacties in het neusslijmvlies, die de allergische ontstekingsreactie veroorzaken. Hierdoor worden de allergische symptomen vermindert. Het hoge percentage natuurlijke zouten vermindert de zwelling van het neusslijmvlies om vrijer te kunnen ademen.

Gebruiksadvies:
Houd het flesje recht en breng de verstuiver in het neusgat in. Spray in beide neusgaten 1 of 2 keer. Naar behoefte meerdere malen per dag 1-2 keer sprayen in elk neusgat. Gebruik door kinderen tot 10 jaar met assistentie van een volwassene. Deze allergiespray kan een langere tijd worden gebruikt (maximaal 30 dagen). De spray niet delen met meerdere mensen.

Voor het eerste gebruik: Haal het dopje van de verstuiver en pomp 2-3 keer totdat de spray uit de verstuiver komt. De bovenkant van de verstuiver niet afknippen, wanneer de sprayfunctie is geblokkeerd (bijvoorbeeld doordat de verstuiver niet rechtop wordt gehouden), maar pomp meerdere malen in een rechte positie.

- Snuit de neus voor gebruik;
- Haal het dopje van de verstuiver;
- Houd 1 neusgat gesloten met een vinger en breng de verstuiver in het andere neusgat;
- Spray 1 tot 2 keer; 
- Adem rustig door het neusgat in;
- Herhaal dit voor het andere neusgat;
- Maak de verstuiver schoon met een tissue en doe het dopje weer op de verstuiver.

Ingredienten:
Amigel, aqua demi, aquacacteen, citroenzuur oplossing, dermosoft 1388 ECO, nano-lipobelle H-HECL, suprasel fine.

Voorzorgsmaatregelen:
Lees voor gebruik de bijsluiter. De verpakking buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet blootstellen aan hoge temperaturen. In geval van overgevoeligheid het gebruik deze allergiespray staken. Niet gebruiken na een neusoperatie. 

artikelcode: 8713713040653
2064tags: lucovitaal, spray, hooikoorts, huisstofmijt, stof, dierenallergie, kat, hond, neus, verkoudheid

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven