0

Melatonine 2 mg

van Lucovitaal

tot
3 st.
brievenbus
pakje
Melatonine 2 mg
Inhoud
120 +30 tabletten gratis
15,50
20,49
Uw voordeel:
€ 4,99
Helaas is dit artikel uit de handel genomen. Als alternatief adviseren wij Melatonine 3 mg van Pharma Nord. Bekijk hier.

Lucovitaal Melatonine Forte bevat 2 mg melatonine en bevordert de natuurlijke slaapfunctie. Het heeft een gunstige invloed op het dagen nachtritme en kan tevens worden toegepast bij jetlag en bij ploegendiensten. Melatonine is een lichaamseigen stof die in de pijnappelklier wordt aangemaakt. Wanneer minder melatonine wordt aangemaakt, kan het nuttig zijn dit supplement voor het slapen gaan in te nemen. Om lekker te slapen en fris en uitgerust wakker te worden!

Gebruiksadvies:
Een tabletje zuigen, al dan niet in combinatie met kauwen. Kort voor het slapen gaan, of kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg melatonine kort voor het slapen gaan en vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk bewezen. Tevens is het verband tussen het gebruik van ten minste 0,5 mg melatonine en verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag door de EFSA wetenschappelijk bewezen.

Ingrediënten
Vulstof (Microkristallijne cellulose),  Melatonine,  Anti-klontermiddelen (Magnesiumstearaat, Colloidaal Siliciumdioxide).

artikelcode: 8713713039053
750tags: luco, lucovitaal, melatonine, 2 mg, forte, pijnappelklier, voor het slapen, lekker slapen, uitgerust wakker worden, doorslapen, onregelmatige diensten

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven