Door de grotere vraag naar gezondheid bevorderende producten, kan uw bestelling met enige vertraging verwerkt worden. 

| lees meer
0

Door de grotere vraag naar gezondheid bevorderende producten, kan uw bestelling met enige vertraging verwerkt worden. 

| lees meer

Melatonine 5 mg

van Lucovitaal

3.5 5 2 2 2 beoordelingen
kwantum
korting
Melatonine 5 mg
Inhoud
30 tabletten
10,95
13,39
Uw voordeel:
€ 2,44

Let op: Door gewijzigde regelgeving is het vanaf 1 juli niet meer toegestaan dit product te verkopen. Dit artikel is daarom uit ons assortiment. Als alternatief adviseren wij Melatonine van Pharma Nord, zie onderaan de pagina.

Lucovitaal Melatonine Forte bevat  5 mg melatonine en bevordert de natuurlijke slaapfunctie. Het heeft een gunstige invloed op het dagen nachtritme en kan tevens worden toegepast bij jetlag en bij ploegendiensten. Melatonine is een lichaamseigen stof die in de pijnappelklier wordt aangemaakt. Wanneer minder melatonine wordt aangemaakt, kan het nuttig zijn dit supplement voor het slapen gaan in te nemen. Om lekker te slapen en fris en uitgerust wakker te worden!

Gebruiksadvies:
Een tabletje zuigen, al dan niet in combinatie met kauwen. Kort voor het slapen gaan, of kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg melatonine kort voor het slapen gaan en vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is volgens de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) wetenschappelijk bewezen. Tevens is het verband tussen het gebruik van ten minste 0,5 mg melatonine en verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag door de EFSA wetenschappelijk bewezen.

Ingrediënten
Zoetstof (Isomalt), antiklontermiddelen (stearinezuur, magnesiumstearaat, colloïdaal siliciumdioxide), rode bosvruchten aroma, melatonine.  

artikelcode: 8713713022116
1537tags: luco, lucovitaal, melatonine, 5 mg, one a day forte, pijnappelklier, voor het slapen, lekker slapen, uitgerust wakker worden, doorslapen, onregelmatige diensten

Misschien is dit ook interessant voor u!


Wat vinden onze klanten?

  • | Velsen-Zuid
    Toegevoegd op 20-05-2018
  • | Nieuw-Dordrecht
    Eerst gebruik gemaakt van Hoggar tabletjes, geen succes. Bij deze melatonine merk ik ook weinig, ga er wel mee door in de hoop dat het een "aanloop" effect is.
    Toegevoegd op 05-11-2018
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven