0

Mond en neusmaskers (medische)

van Medstone

verzending
gratis
Mond en neusmaskers (medische)
Inhoud
50 stuks
62,95
72,95
Uw voordeel:
€ 10,00
Helaas is dit artikel tijdelijk niet beschikbaar. Verwachte levertijd is medio mei 2021. Als alternatief adviseren wij Mond en neusmasker FFP2 van UniQum. Bekijk hier.

Zogear medische mondkapjes zijn niet-vochtdoorlatend en bieden de drager bescherming tegen grote druppels, spetters en sprays van het lichaam. Door een masker te dragen bescherm je anderen tegen eventuele druppels die je zelf uitademt.

De maskers hebben 100% latexvrije, zachte, rekbare oorlussen en niet-vochtdoorlatende witte binnenlaag. Ze hebben een flexibel neusstuk met hoogwaardig ademend vermogen, zijn glasvezelvrij, hypoallergeen en hebben een comfortabele binnenvoering. Een masker dat over de neus en de mond wordt gedragen verkleint de kans dat de slijmvliezen via de mond en of neus van een persoon in aanraking komen met lichaamsvochten die vaak onbedoelt verspreidt worden. Met dit 3 lagen dik masker verkleint u de kans op overdracht van micro-organismen via de mond en de neus.

Gebruiksadvies:
Gebruik om besmetting te voorkomen, telkens een nieuw mondkapje. Raak het mondkapje zo min mogelijk aan. Was je handen na het hoesten of niezen, na elk toiletbezoek en voor/na het bereiden van eten. Nies en hoest in de ellenboogholte. Dit voorkomt dat de handen besmet met micro-organisme raken.

Specificaties:
Spatweerstand: 160mmHg/21.3 kPa*
PFE: > 99%
BFE: > 99%*
Ademweerstand (Delta P): < 5.0 H2O/cm²
Ontvlambaarheid: Klasse I

Certificering:
CE, FDA, ISO13485.
TypeIIR op basis van EN14683 / Niveau 3 op basis van ASTM F2100-testnormen.

artikelcode: 7448125178144
3654tags: medstone, zogear, medische, mondmaskers, mondkapjes, 3 laags, layers, lagen, bscherming, besmetting, mond, openbaar vervoer, comfortabel, latexvrij

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven