0

Detox en Clean

van Natusor

verzending 2 stuks
gratis
Detox en Clean
Inhoud
500 ml
13,35
30,80
Uw voordeel:
€ 17,45

Helaas is Detox en Clean 500 ml niet meer leverbaar. Als alternatief adviseren wij Detox Plus 250 ml, zie onderaan de pagina.

Totaal lichaamszuiverende en intensieve kuur gezocht? Detox en Clean is een zeer complete reinigingskuur die het lichaam een goede schoonmaakbeurt geeft. Een kuur met een detox product is een goede manier om het lichaam een vliegende start te geven naar een actiever, vitaler en algemeen gezonder leven. 

Het menselijke lichaam is gemaakt om op natuurlijke wijze afvalstoffen af te voeren. Een snelle, haastige levensstijl kan dit systeem echter verstoren. Medicijnen, alcohol, sigaretten, chemische toevoegingen in onze voeding en andere giftige stoffen worden geheel of gedeeltelijk op geslagen in ons lichaam. Detox & Clean is een sterke reinigingskuur voor het verwijderen van deze afvalstoffen en het bevat een rijke receptuur van plantenextracten die alle 'schoonmaak-organen' van het lichaam ondersteunen. Je kunt Detox & Clean als korte, intensieve kuur gebruiken, maar ook voor langdurige gebruik is dit product zeer geschikt. Je darmen, nieren en lever worden na gebruik direct aan het werk gezet en dit zul je merken. Je voelt je schoon, opgeruimd en vol energie! Dat wil jij toch ook?

Lever: De belangrijkste functie van de lever is toch wel het opruimen van afvalstoffen in het lichaam. De lever ondersteunt bij de reiniging en staat garant voor het vrijkomen van veel energie.

Nieren: De nieren zijn enorm belangrijk voor de vochtbalans in het lichaam. Zodra je de nieren een flinke steun in de rug gaat geven, verlies je veel overtollig vocht en heel veel afvalstoffen.

Spijsvertering: Door het gebruik van Detox en Clean wordt uw spijsverering in een zeer goede conditie gebracht. Voedingsstoffen en vitamines worden veel beter opgenomen.

Darmen: Het voelt heerlijk en is echt enorm vitaliserend als de darmen een echte schoonmaakkuur krijgen. De immuniteit neem toe en de stoelgang verbeter sterk.

Huid: Voor mensen die een huid hebben die wel wat extra hulp kan gebruiken is Detox en Clean een echte aanrader!

Gebruiksadvies:
Intensieve reinigingskuur: los 2 maal daags 20 ml (met het bijgevoegde maatbekertje) op in een glas water en drink dit (het liefst) voor het ontbijt en diner op. U kunt ook 40 ml oplossen in een flesje bronwater en deze leegdrinken gedurende de dag. Wanneer het gewenste resultaat is bereikt kunt u overgaan op een milde reinigingskuur. Milde reinigingskuur: los 20 ml op in een glas water en drink dit (het liefst) voor het ontbijt op.

Ingrediënten:

Rozebottelconcentraat50 gram
Kruiden mengsel extraxt (1:1)5 gram
Cardui marianus seme1,25 gram
Damiana blad1,25 gram
Taraxacum herba1,25 gram
Groene thee1,25 gram
Choline bitartraat10 gram

Overige: water, glycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. Hulpstoffen: Alcohol 0,3% vol.

artikelcode: 8718164641473
1622tags: Detox en Clean, natusor, gezond, superfit, detox, detox stootkuur, detoxen, ontgiften, reinigen, lichaamsreinigingskuur, puistjes, darmen, nieren, lever

Misschien is dit ook interessant voor u!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven