De biologische rode bietenpoeder van Mattisson wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Europese rode bieten (Beta vulgaris). Dit 100% natuurlijke poeder heeft een diep rode kleur en een milde, aardse smaak. Het is rijk aan vezels, natuurlijke suikers en plantaardige eiwitten en past perfect binnen een gezonde, bewuste levensstijl.
Gebruiksadvies:
Rode bietenpoeder is veelzijdig inzetbaar. Voeg 1–2 theelepels toe aan smoothies, sappen of shakes voor extra voedingswaarde en een prachtige natuurlijke kleur. Ook ideaal om gerechten, sauzen of bakrecepten een intens rode tint te geven. Koel, droog en afgesloten bewaren.
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1400 kJ / 336 kcal
Vet 0,8 g
Waarvan verzadigd 0,2 g
Koolhydraten 67,2 g
Waarvan suikers 67,2 g
Vezels 20 g
Eiwitten 12 g
Zout 1,2 g
Dit product is afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt en bevat geen toevoegingen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.