0
Detoxen, met een gratis boostplan!

Detoxen, met een gratis boostplan!

Geplaatst op 10 Februari 2022
Detox energie chlorella spirulina voorjaar boostplan vasten

Door meer en vooral zwaarder te eten, belasten we ons spijsverteringssysteem. De opname van voedingstoffen in de darmen kan hierdoor belemmerd worden, waardoor cellen en organen minder van nutriënten worden voorzien. Het lichaam kan moeite krijgen met het verwerken van de aanvoer van voedsel, met alle gevolgen van dien.

Dagelijks worden we blootgesteld aan toxische stoffen. Ons lichaam is goed in het opruimen van toxische stoffen maar wanneer het te veel wordt, kunnen afvalstoffen zich ophopen in ons lichaam. We krijgen toxische stoffen binnen door middel van voeding, medicijnen of ongezonde gewoontes, zoals roken, alcoholgebruik en overeten. Stress is hierbij ook een bepaalde factor. 

Doen we niks aan deze ontwikkeling, dan kunnen de uitscheidingsorganen overbelast raken. Wanneer er voor afvalstoffen geen weg naar buiten is, worden ze inwendig opgeslagen, in ons lichaam. De doorstroom van lichaamsvloeistoffen1  kan daardoor worden belemmerd, waardoor er langdurige klachten kunnen ontstaan.

Door middel van onze uitscheidingsorganen; de huid, longen, nieren, darmen, het lymfesysteem en de lever, scheiden we schadelijke stoffen uit. Al in de Klassieke Oudheid wist men dat schone lichaamsvloeistoffen zorgen voor gezonde organen en dus; een gezond en mooi lichaam. Het lichamelijk uitscheiden van toxische stoffen noemen we: detoxen. Groene groenten en of algen rijk aan chlorofyl kunnen ons daarbij helpen.

Het lichamelijk uitscheiden van toxische stoffen noemen we: detoxen
Een periode van 12 uur tot 3 weken, waarin er geen of nauwelijks calorieën gegeten of gedronken worden, noemen we doorgaans een periode van vasten. Tijdens zo’n periode spreekt het lichaam voorraden aan die opgeslagen liggen in organen en weefsels. De continue aanvoer van 'zwaar' voedsel stopt, waardoor het lichaam rustig resten kan opruimen en uitscheiden. Wanneer wij vasten, kan ons lichaam detoxen.

Voor de meesten is 7 dagen watervasten wat heftig. Daarom heeft Adviesdrogisterij.nl een Detox Boostplan ontwikkeld voor zowel de beginnende als de gevorderde detoxer: Het Basic-Premium Boostplan is helemaal gratis verkrijgbaar bij aankoop van de Detox drink-ampullen, klik of tik hier.

Algen zoals Chlorella en Spirulina bevatten veel chlorofyl (bladgroen). Chlorofyl kan bijdragen aan het verwijderen van ongewenste stoffen uit ons lichaam. Spirulina en Chlorella ondersteunen daarnaast een het normale energieniveau. Chlorella bevat veel chlorofyl waardoor het een effectieve ondersteuning kan zijn tijdens het detoxen. Het groene algje Chlorella bevat naast chlorofyl, ook vitamine B12!2  De andere superheld Spirulina3 een blauw-groene alg bevat naast chlorofyl ook veel eiwitten. Het blauwe pigment (fycocyanine) in de Spirulina maakt dat het een krachtige anti-oxidatieve werking kan hebben. Het effect van de combinatie van Chlorella en Spirulina samen kunnen het detoxen extra ondersteunen.

In het voorjaar komt de sap stroming van bomen en planten weer op gang, ter voorbereiding op een vruchtbaar jaar van groei en ontwikkeling. Ons lichaam wil in het voorjaar ook op gang komen. Daarom is de lente het moment voor een inwendige schoonmaak. Een goede detox geeft een stralende huid, lossere kleding en meer energie!

Er zijn vele wegen die leiden naar een succesvolle detox. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij zijn er voor u!

Adviesdrogisterij.nl

Let op:
Een reinigingskuur wordt doorgaans preventief ingezet. Bij ziekte en medicijngebruik is het verstandig om contact op te nemen met uw arts of therapeut, voordat u een gaat detoxen. Tijdens de zwangerschap of zwangerschapswens wordt een reinigingskuur afgeraden.

Referenties:
1 https://rinekedijkinga.nl/weetjes/reiniging.html
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7551956/
3 https://ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3136577/

Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje