Veiligheid en privacy
Uw privacy is voor Adviesdrogisterij.nl van levensbelang. Wij houden ons dan ook van harte aan de privacywet. Wij streven ernaar om de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens te bewaken en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de, door u aan ons, toevertrouwde informatie. We vragen gegevens van u, zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Om uw aankopen zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we (persoonlijke) gegevens van u nodig. Hieronder laten we zien welke informatie wij verzamelen en hoe wij hiermee omgaan. Ook ziet u wat uw rechten zijn, wie toegang heeft tot uw gegevens en hoe lang we uw gegevens bewaren. 

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 6 februari 2019.

Bescherming persoonsgegevens
Adviesdrogisterij.nl slaat uw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. 

Beveiliging en kwaliteit van uw gegevens
Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Wij streven ernaar om de kwaliteit, vertrouwelijkheid, juistheid en volledigheid van uw persoonlijke gegevens te bewaken. Wij hebben daarom passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Links naar andere sites
Onze website bevat links naar websites van andere partijen. Deze links hebben we zorgvuldig gekozen. Wij dragen echter geen verantwoordelijkheid voor de vertrouwelijkheid, juistheid en volledigheid van de gegevens op sites van andere partijen.

Welke gegevens leggen we vast en waarom?
Wanneer u een bestelling plaatst
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om uw bestelling netjes af te kunnen handelen. Deze informatie heeft Adviesdrogisterij.nl nodig vanwege de overeenkomst die met u wordt afgesloten (in hoeverre moet deze tekst persee blijven staan?). De informatie wordt, na het plaatsen van uw bestelling, sowieso zeven jaar bewaard (dat is de wettelijke bewaarplicht).

  • Uw naam voor de persoonlijke tint.
  • De naam van de ontvanger en het bezorgadres om uw bestelling zo snel mogelijk op de juiste plek te bezorgen. 
    Deze adresgegevens worden doorgegeven aan onze bezorgdienst om de bestelling netjes te bezorgen.
  • Het factuuradres voor de administratieve afhandeling.
  • Uw telefoonnummer en e-mailadres om (alleen indien nodig) contact met u op te nemen over uw bestelling.
    We vragen om beide gegevens, om bij eventueel foutief invullen, toch met u in contact te kunnen komen. 
  • Uw betalingsgegevens om de betaling binnen een beveiligde betaalomgeving aan uw order te kunnen koppelen.
    Wij krijgen informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. We gebruiken uw bankrekeningnummer alleen wanneer u geld van ons terugkrijgt.
  • De producten die u wilt bestellen.
  • De datum waarop de bestelling is geplaatst en de datum waarop de order bezorgd moet worden.
  • En natuurlijk alle overige informatie die u zelf aan ons wilt verstrekken.

Wanneer u zich inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief
Uw e-mailadres om de mailing op de juiste plek te bezorgen. Wij houden u graag op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten of diensten. Dit doen wij door middel van e-mail. Onze mailing wordt één keer per maand verstuurd en bij uitzondering ter gelegenheid van bijvoorbeeld een scherpe aanbieding of uitverkoop. Ontvangt u liever geen mailing meer? Het uitschrijven kan eenvoudig vanuit uw account of via de link die altijd onderaan de mailing wordt getoond.

Bij het aanmaken van uw account
Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel kunt u zich eerst registreren. U kunt dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Uw account wordt gekoppeld aan uw naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, factuuradres en bezorgadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. U kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.


Met wie delen wij uw persoonsgegevens?
Wanneer u iets bij ons bestelt, wilt u geen pottenkijkers die er met uw persoonsgegevens vandoor gaan. Met uitzondering van de genoemde partners, beloven we dat wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).


Staat u ingeschreven voor de maandelijkse nieuwsbrief? Dan wordt uw e-mailadres opgeslagen op servers van mailingprovider Mailerlite. De servers van Mailerlite zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Uw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Lees hoe Mailerlite met de privacy van uw gegevens omgaat.


Wilt u uw persoonsgegevens inkijken, aanpassen of verwijderen?
Als u vragen hebt of als u wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u uw gegevens aanpassen of verwijderen uit ons systeem? Geen probleem. Even een telefoontje of e-mail naar Adviesdrogisterij.nl en het wordt geregeld. Zie de contactgegevens hieronder. Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

U heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Functionele cookies voor een goed werkende website
Zonder onderstaande cookies zou onze website niet optimaal werken.

→ ADVIESDROGISTERIJ.NL-SESSIE (PHPSESSID)
De informatie van de sessie (websitebezoek) wordt tijdelijk opgeslagen. Dit cookie komt van adviesdrogisterij.nl en wordt na de sessie (websitebezoek) verwijderd. We delen uw informatie niet met derden.

→ _GA* en _GID
Cookies die beginnen met __utm en _ga zijn afkomstig van Google Analytics. Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Voor het gebruik van Google Analytics hebben we een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten. De gegevens worden versleuteld en anoniem verwerkt. In Google Analytics hebben we de optie ‘gegevens delen’ met Google niet aangevinkt en Google Analytics-cookies worden niet gebruikt in combinatie met andere diensten van Google. Met Google Analytics meten we hoe u onze website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze website te verbeteren. Zonder dit cookie missen we uw data. Hierdoor zult u langer moeten wachten op verbeteringen. De cookies worden na maximaal twee jaar verwijderd. Google deelt onder geen omstandigheden uw persoonlijke gegevens met derden.


Analyserende cookies voor de beste gebruikerservaring
Meten is weten. Elke dag proberen we onze diestverlening te verbeteren. Dit kunnen we echter niet doen zonder uw hulp. Met de analyserende cookies doen we nieuwe inzichten op. Deze informatie gebruiken we om onze website te verbeteren.
 
→ APISID, NID, CONSENT, SID, 1P_JAR
Deze cookies gebruiken we om u te helpen bij het kiezen van producten die het beste bij u passen. En om producten te laten zien waar u mogelijk geïnteresseerd in bent. Zonder dit cookie mist u persoonlijke advertenties van adviesdrogisterij.nl.
 
→ AID
Deze cookies linken uw activiteiten op andere apparaten waarop u eerder bent ingelogd op uw Google-account. Op basis hiervan worden de advertenties die u op uw apparaten te zien krijgt gecoördineerd en worden conversiegebeurtenissen gemeten.
 
→ DSID, IDE
Deze cookies worden gebruikt om advertenties aantrekkelijker te maken.
 
→ HSID, OGPC, SSID, APISID, SAPISID
Deze cookies zorgen dat Google gebruiksinformatie kan verzamelen voor video’s gehost door YouTube.
 
→ Hotjar (_hjIncludedInSample)
Met Hotjar worden de bewegingen en acties van bezoekers van onze adviesdrogisterij.nl inzichtelijk gemaakt. Deze informatie wordt alleen gebruikt om de webshop adviesdrogisterij.nl te verbeteren en om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn.
 
→ OGPC
Dit cookie wordt gebruikt voor het targetten / adverteren met Google Ads.
 

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook afzonderlijk aan te kondigen.


Heeft u een klacht?
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. 


Contactgegevens adviesdrogisterij.nl
Webdrogisterij V.O.F.
Postbus 4
8075 ZG Elspeet
info@adviesdrogisterij.nl
(+31)(0)577-700207

Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed
Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen