0

pH Pets druppels

van AlkaVitae

tot
2 st.
brievenbus
pakje
pH Pets druppels
Inhoud
40 ml
22,45
Helaas is dit artikel tijdelijk niet beschikbaar. Verwachte levertijd is onbekend. Als alternatief adviseren wij Rescue Pets spray (voor alle dieren) van Bach. Bekijk hier.

Met pHpets druppels maakt u gemakkelijk basisch drinkwater voor uw huisdier. Door het drinken van basisch water wordt het natuurlijke ontzuringsproces van uw huisdier gestimuleerd. Zure afvalstoffen in het lichaam van het dier worden daardoor effectief opgelost en afgevoerd.

Hoe werkt ontzuren met pHpets Druppels?
pHpets Druppels is een sterk basisch concentraat met een pH-waarde van 13,5 (basisch is het tegenovergestelde van zuur!) daarnaast bevat het ook extra mineralen. Door pHpets Druppels aan het drinkwater van uw huisdier toe te voegen, ontstaat basisch water (pH 10) dat calcium, magnesium en zink bevat.

Basisch water stimuleert de productie van natriumbicarbonaat in het lichaam van uw huisdier. Met deze extra aanvoer van natriumbicarbonaat kan uw huisdier zure afvalstoffen en ophopingen in het lichaam oplossen en elimineren. Dit is hoe je huisdier ontzuurt.

Gebruiksadvies:
Schud pHpets Druppels voor gebruik. Vul de waterbak van je huisdier met water. Oefen lichte druk uit op het flesje om het juiste aantal druppels toe te voegen aan het drinkwater van uw huisdier. Ververs het drinkwater tweemaal per dag en voeg telkens druppels toe.

Ingrediënten:
Water, zuurteregelaar (natriumhydroxide), mineralen, verbinding van spoorelement.

Een voedingssupplement is geen alternatief voor een gezonde leefstijl.

artikelcode: 8718546785184
5867tags: Alka druppels, mineralenconcentraat, basisch, zure, afvalstoffen, neutraliseren, buffers, bicarbonaten, verzuring, dieren, huisdieren, konijn, hond, kat

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje