0

Alka Tabs Magnesium

van AlkaVitae

4.8 5 4 4 4 beoordelingen
verzending
gratis
Alka Tabs Magnesium
Inhoud
90 tabletten
24,95
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Alka BasenCaps Magnesium van AlkaVitae. Bekijk hier.

Door ontzuring van het lichaam ontrekt magnesium uit de spieren. Alka Tabs Magnesium combineert ontzuren met het toevoegen van magnesium en zink aan het lichaam. De tabletten bestaan uit magnesiumcarbonaat en zink omhuld door een maagsapresistente coating. De speciaal ontwikkelde coating zorgt ervoor dat de tabletten de maag passeren, waardoor magnesiumcarbonaat pas in het darmstelsel gedoseerd oplost en in reactie met aanwezig koolzuur wordt omgezet in magnesium en bicarbonaten.Bicarbonaten zijn essentiële zuurbuffers van het lichaam. Via de darmwand worden de bicarbonaten opgenomen en neutraliseren ze aanwezige zure afvalstoffen in het lichaam. De magnesiumionen wordt via de darmwand opgenomen en verhogen de vrije stroom aan magnesium in het lichaam. Magnesium draagt bij aan een gezonde electrolytenbalans, ondersteunt de werking van soepele spieren, en helpt bij de vermindering van vermoeidheid. 

Alka Tabs Magnesium basische tabletten hebben een “time release” functie. Dit houdt in dat ze pas in de darmen gedoseerd oplossen.

 • Ontzuren én magnesium toevoegen in 1 tablet
 • Draagt bij tot een gezond zuur-base evenwicht*
 • Ondersteunt de werking van soepele spieren en helpt bij de vermindering van vermoeidheid**

Gebruiksadvies:
De aanbevolen dagdosering is 3 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen met water net na een maaltijd. Tablet in zijn geheel doorslikken. Voor kinderen vanaf 12 jaar is de aanbevolen dagdosering 1 tablet per dag.

Combineer met Alka Druppels:
Wilt u Alka  Druppels gebruiken maar heeft u moeite met veel water drinken? Combineer dan Alka Tabs Magnesium met de druppels. Drink dagelijks 2 of 3 glazen water met Alka Druppels en slik daarnaast 2 of 3 basische tabletten Alka Tabs Magnesium om uw lichaam te ontzuren.

Wat u moet weten voordat u Alka Tabs Magnesium gebruikt:
De aangegeven dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bevat geen dierlijke ingrediënten. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Bewaren:
Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Samenstelling:per 3 tablettenRI*
Magnesium (magnesiumcarbonaat)**165 mg45%
Zink (zinkcitraat)*1,5 mg15%

*RI = Referentie-inname

Ingrediënten:
Mineralen, vulstoffen (cellulose), stabilisatoren (xanthaangom, siliciumdioxide), maltodextrine, acrylaat copolymeer, glansmiddel (glycerol, magnesiumstearaat, talk, antiklontermiddel (stearinezuur).

artikelcode: 8718546781797
1927tags: alka, tabs, magnesium, alkalife, alka vitae, tabletten, afvalzuren, vochtbalans, zuur base balans, ph, mineralenconcentraat, basisch, zure, afvalstoffen, neutraliseren, buffers, bicarbonaten, verzuring

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

 • | Hasselt
  👍
  Toegevoegd op 14-09-2021
 • | Veenendaal
  Ze voldoen goed.
  Toegevoegd op 06-07-2021
 • | Berghem
  Niet goedkoper dan in de winkel.
  Toegevoegd op 29-06-2019
 • | Dordrecht
  Toegevoegd op 12-10-2018
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje