0

Argilla clay sachets

van Arkopharma

kwantum
korting
Argilla clay sachets
Inhoud
15 sachets
8,20
elders 10,25
Uw voordeel:
€ 2,05
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Blauwe bosbesvrucht bio + gratis E-book van Arkopharma. Bekijk hier.

Spijsverteringsstoornissen
In Nederland lopen er maar liefst  miljoen mensen met milde tot ernstige spijsverteringsproblemen rond zoals maagpijn, zure oprispingen, misselijkheid, constipatie, opgeblazen gevoel, diaree, buikpijn, of slechte adem.

Medicinale klei
Wist u dat de Australische Aboriginals altijd een bal klei bij zich dragen om zich te beschermen tegen voedselvergiftiging. Ze lossen telkens wat klei op in water en dopen hun voedsel er eerst in voordat ze het opeten. Een dergelijk gebruik door een primitief volk is opmerkelijk maar verklaar de medicinale werking van klei wel.

Montmorilloniet Klei
Het krachtige absorptie en adsorptie vermogen van Montmorilloniet klei maak het ideaal voor gezondheidstoepassingen in onze Westerse maatschappij. Met de zachte kracht van de natuur ontlast Montmorilloniet klei de stofwisseling en helpt daarbij de maag en darm weer in het natuurlijk evenwicht te brengen.

Drinkbare Oplossing
Argilla - Clay is een medisch hulpmiddel dat inwendig gebruikt mag worden. Door zijn vermogen om toxines en gassen als een magneet aan te trekken wordt het maag- darmslijmvlies op natuurlijke wijze beschermt tegen irritaties zoals opgeblazen gevoel, slokdarm, buikpijn, maagzuur, constipatie, diaree, twaalfvingerige darm aandoeningen en het prikkelbare darm syndroom. Dankzij Argilla - Clay hebben inmiddels miljoenen mensen hun spijsvertering weer onder controle.

Gebruiksadvies:
Kinderen vanaf 1 jaar: ½ sachet 2 maal per dag
Kinderen vanaf 5 jaar: 1 sachet 2 maal per dag
Volwassenen: 3 sachets per dag

De inhoud van een sachet in een glas water oplossen of speciaal voor kinderen mengen met halfvloeibare voedingsmiddelen (groente- of fruithapje, appelmoes, puree etc.). Bij voorkeur tussen de maaltijden of kort vóór de maaltijden innemen.

Ingrediënten:
Montmorilloniet klei: 3 g per sachet, maltodextrine, natuurlijk aroma van citrusvruchten, sucralose, citroenzuur.

Voorzorgmaatregelen bij gebruik:
Om elk risico op interactie met de absorptie van geneesmiddelen via de spijsvertering te vermijden, wordt aanbevolen om geneesmiddelen niet gelijktijdig met dit product in te nemen (laat minstens 2 uur tussen de inname van geneesmiddelen en het product).

artikelcode: 8715345003761
1166tags: arko, argilla clay, arkopharma, medische hulpmiddel, maag- darmslijmvlies, opgeblazen gevoel, slokdarm, buikpijn, maagzuur, constipatie, diaree, twaalfvingerige darm aandoeningen en het prikkelbare darm syndroom, toxines, gassen

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje