0

Ontspanning 59 bio

van Olfae

kwantum
korting
Ontspanning 59 bio
Inhoud
5 ml
10,95
elders 12,95
Uw voordeel:
€ 2,00
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Lavendel olie van Jacob Hooy. Bekijk hier.

Olfae Ontspanning is ontworpen met een isolaat en 9 essentiële oliën, volgens de olfactorische piramide, om het maximum aan olfactorische receptoren te stimuleren door zowel snel als duurzaam te werken.

De bovenste tonen zijn degene die het eerst worden waargenomen, vanaf de eerste seconden van de verneveling. Rustgevend, ze verminderen de nervositeit en zorgen voor onmiddellijke ontspanning.
De middelste tonen verschijnen daarna (gedurende 2-5 uur). Ze werken op het emotionele vlak om rust te vinden.
De onderste tonen blijven het langst hangen (gedurende 24 uur). Ze brengen het zenuwstelsel weer in evenwicht en verlengen de staat van ontspanning op de lange termijn.

Gebruiksadvies:
Toets nummer 59 in op de interface van de Olfae microvernevelaar (protocol 2 sessies per dag) bij voorkeur in de middag en avond.

Ingrediënten:
Natuurlijk isolaat met linalool en biologische essentiële oliën van Lavendel (Lavandula angustifolia), Bergamot (Citrus bergamia), Litsea (Litsea cubeba), Sinaasappel (Citrus sinensis), Zure Sinaasappel (Citrus aurantium amara), Groene Mandarijn (Citrus reticulata), Wierook (Boswellia rivae), Ylang Ylang (Cananga odorata), biologische benzoïnehars (Styrax tonkinensis).Olfacto Citroen eucalyptus 06 is een kruidenpreparaat en bevat zuivere, biologische olie.

artikelcode: 3578835501667
4401tags: Olfae, ontspanning, relax, olfactotherapie, arkopharma, olfacto, olie, biologisch, aroma, etherische olien, verdamper, diffuser, uitwendig, natuurlijk

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje