0

Phyto Soya 17,5 mg voordeelverpakking

van Arkopharma

4.7 5 10 10 10 beoordelingen
vanaf 2 stuks gratis
verzending
Phyto Soya 17,5 mg voordeelverpakking
Inhoud
180 capsules
31,95
elders 45,00
Uw voordeel:
€ 13,05
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Phyto Soya extra sterk 35 mg voordeelverpakking + gratis E-book van Arkopharma. Bekijk hier.

Bij overgangsverschijnselen
Alle vrouwen krijgen tussen hun 43-ste en 65-ste levensjaar te maken met overgangsverschijnselen. Dit is een belangrijke fase in het leven van elke vrouw waarbij de productie van het vrouwelijke hormoon oestrogeen geleidelijk afneemt. Na een periode van onregelmatige menstruatie komt er een definitief einde aan de hormonale activiteit van de eierstokken. Dit kan een uitermate vervelende en lastige periode voor de vrouw zijn waarbij het lijkt alsof haar eigen lichaam zich tegen haar keert. Opvliegers en prikkelbaarheid zijn de meest voorkomende overgangsverschijnselen.

Isoflavonen
Niet alle vrouwen over de hele wereld hebben evenveel last van overgangsverschijnselen, nachtelijk transpireren en prikkelbare gevoelens.. In Oosterse landen met een isoflavonen-rijk voedingspatroon (tahoe, tempe, sojasaus etc.) weten vrouwen niet eens wat het is. Isoflavonen zijn plantaardige bestanddelen die sterk lijken op het door de eierstokken afgescheiden hormoon oestrogeen. De isoflavonen die zich in soja bevinden worden om die reden dan ook fyto-oestrogenen genoemd.

Phyto Soya is klinisch getest
In “The Journal of North American Menopause Society” zijn de resultaten van het dubbelblind placebo gecontroleerd onderzoek naar het effect van het gestandaardiseerde soja extract bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers gepubliceerd. Aan de studie hebben 305 vrouwen deelgenomen die al meer dan twee jaar last hadden van opvliegers het onderzoek duurde drie jaar.

Resultaat na 4 weken:
Na 4 weken 70 mg soja extract per dag te hebben ingenomen zijn het aantal opvliegers met 38% vermindert.

Resultaat na 8 weken
Na 8 weken 70 mg soja extract per dag te hebben ingenomen zijn het aantal opvliegers al met 51% vermindert.

Resultaat na 16 weken
Na 16 weken 70 mg soja extract per dag te hebben ingenomen zijn het aantal opvliegers met maar liefst 61% vermindert.

Baarmoederslijmvlies intact
Uit de studie is gebleken dat het baarmoederslijmvlies niet dikker is geworden door het gebruik van het gestandaardiseerde soja extract. Hiermee is aangetoond dat deze fyto-oestrogenen gerust kunnen worden ingezet in de strijd tegen karakteristieke overgangsverschijnselen.

Borstklieren zwellen niet
Het lange termijn onderzoek toont aan dat het gebruik van fyto-oestrogenen de borstklieren niet doet opzwellen. Dit is goed nieuws voor vrouwen die liever een soja extract gebruiken bij opvliegers enwisselende stemmingen tijdens de overgang.

Phyto Soya
Phyto Soya is een hooggeconcentreerd, niet genetisch gemanipuleerd en tevens gestandaardiseerd soja-extract dat verwerkt is in 100% vegetarische capsules. Door Phyto Soya als aanvulling op de dagelijkse voeding te gebruiken wordt het tekort aan oestrogenen dat een vrouw in die specifieke levensfase heeft, gecompenseerd door de isoflavonen die zich in de Phyto Soya bevinden.

Bij minder dan 8 opvliegers 
Als u minder dan 8 opvliegers per dag heeft is de balans in uw lichaam licht verstoort en is als aanvulling op uw dagelijkse voeding de reguliere Phyto Soya verpakking van 17,5 mg al voldoende.

Gebruiksadvies:
’s Ochtends en ’s avonds één capsule tijdens de maaltijd met voldoende water innemen. LET OP: De verpakking van Arkopharma Phyto Soya 17,5 mg is vernieuwd!

Samenstelling:
Elke soja-extract capsule van 426 mg is gestandaardiseerd op 17,5 mg isoflavonen.

artikelcode: 8715345002399
1775tags: arko, soja, arkopharma, isoflavonen, soya, overgang, opvliegers, nachtelijk, warmte, opwelling, prikkelbaar, transpireren

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

 • Toegevoegd op 29-08-2020
 • | Enschede
  Al jaren een vertrouwd en super goed middel!
  Toegevoegd op 23-05-2020
 • Prima product dat bij mij werkelijk opvliegers en veel nachtelijk transpireren tegen gaat.
  Toegevoegd op 06-06-2019
 • | Hilversum
  Prima
  Toegevoegd op 05-06-2019
 • | Medemblik
  Ik gebruik deze al jaren en ik heb weinig last gehad van de "overgang".
  Toegevoegd op 05-06-2019
 • | Geleen
  Toegevoegd op 12-10-2018
 • | Losser
  Toegevoegd op 21-07-2018
 • | Apeldoorn
  Ik gebruik het product sinds een half jaar. Het haalt de pieken weg bij de opvliegers. Ik ben wat minder tevreden over de aflevering en de communicatie van de Adviesdrogisterij.
  Toegevoegd op 25-06-2018
 • | Baflo
  Toegevoegd op 09-06-2018
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje