0

Aspro bruis 500 mg

van Aspro

Aspro bruis 500 mg
Inhoud
20 tabletten
6,50
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Aspirine C bruistabletten van Aspirine. Bekijk hier.

Aspro 500 Bruis werkt pijnstillend, koortsverlagend en ontstekingsremmend. De werkzame stof is acetylsalicylzuur. Aspro 500 Bruis kan worden gebruikt bij: koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn en reumatische pijn.

Gebruiksadvies:
Volwassenen: 1 tot 2 bruistabletten per keer, maximaal 8 tabletten per etmaal.
Ouderen: U kunt de dosering zoals bij ‘Volwassenen’ gebruiken, maar u moet extra voorzichtig zijn wanneer u ook andere geneesmiddelen gebruikt.
Kinderen van 12 jaar en ouder: 1 bruistablet per keer, maximaal 4 tabletten per etmaal.
Afhankelijk van het weer opkomen van de symptomen (koorts en pijn) is herhaalde toediening toegestaan. Tussen de inname van 2 tabletten moet minimaal 4 uur zitten. Bij kinderen met waterpokken of griep mag Aspro 500 Bruis alleen op uitdrukkelijk advies van uw arts worden gebruikt. Kinderen onder de 12 jaar dienen tabletten te krijgen met een lagere dosering (100mg acetylsalicylzuur per tablet).

De bruistabletten oplossen in een glas water en opdrinken bij voorkeur na een maaltijd. Gebruik Aspro 500 Bruis niet langer dan 5 dagen zonder een arts te raadplegen. Als u bemerkt dat Aspro 500 Bruis te sterk of juist te weinig werkt, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Ingrediënten:
Het werkzame bestanddeel is 500 mg acetylsalicylzuur per tablet. De andere bestanddelen zijn natriumbicarbonaat, natriumcarbonaat, citroenzuur, natriumsaccharine en citroenaroma.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

artikelcode: 8713091021633
4224tags: Aspro, bruis, bruistabletten, paracetamol, koorts, pijn, volwassenen

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje