0

Cytozyme-AD Bijnierconcentraat

van Biotics

verzending
gratis
Cytozyme-AD Bijnierconcentraat
Inhoud
180 tabletten
60,75
78,04
Uw voordeel:
€ 17,29

Helaas is dit artikel momenteel niet leverbaar. Als alternatief adviseren wij de Cytozyme-AD 60 tabletten, zie hieronder.

Biotics Cytozyme-AD bevat zuiver bijnierconcentraat en is aangevuld met de antioxidant-enzymen superoxide dismutase (SOD) en catalase. Het heeft een hoge biologische beschikbaarheid en een betere werking dan synthetische varianten. Dit product is 100% natuurlijk met toegevoegd biologisch actieve plantencultuur.

Gebruiksadvies:
Start met 3 maal daags 1 tablet tussen de maaltijden in. Bij verbetering van de klachten: neem 1 tot 2 maanden lang 1 tablet per dag. Tenzij anders geadviseerd.

Samenstelling per tablet:
220 mg Erwtenmengsel (Pisum sativum: actiVbase®)
80 mg Bijnierconcentraat, neonataal (Rund / Bos taurus: actiVcell®)

Ingrediënten:
Pisum sativum (actiVbase: Biologisch actieve plantencultuur, bevat van nature polyfenolen, SOD en catalase), vulmiddel: microkristallijne cellulose, bijnierconcentraat, bindmiddel: stearinezuur, coating: schellak, antiklontermiddel: silicium dioxide, magnesiumstearaat.

Dit product bevat geen:
Gluten, gist, lactose, soja, suiker, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Overige informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

artikelcode: 780053001086
2471tags: biotics, cytozyme, ad, bijnier, concentraat

Misschien is dit ook interessant voor u!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven