0

Hoest druppels kind

van Bisolvon

Hoest druppels kind
Inhoud
40 ml
6,95
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Luchtwegen siroop van PhytoForsan. Bekijk hier.

Bisolvon druppels voor kinderen, 2 mg/ml, maakt het ophoesten makkelijker als dit door taai slijm wordt bemoeilijkt. Bisolvon is een slijmoplosser en wordt gebruikt bij vastzittende hoest.

Gebruiksadvies:
Kinderen van 2 tot 5 jaar: driemaal per dag 12-24 druppels. Kinderen van 5 tot 10 jaar: driemaal per dag 2-4 ml. Bisolvon begint na ongeveer vijf uur te werken. Als door het loskomen van het slijm de luchtwegen gereinigd worden, vermindert het hoesten en wordt het ademen gemakkelijker. Het duurt enige dagen voor dit effect optimaal is. Uw kind moet daarom niet te vlug stoppen met het innemen van Bisolvon. Niet gebruiken bij een allergie voor één van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Samenstelling:
Werkzame stof: broomhexinehydrochloride. Hulpstoffen: Wijnsteenzuur (E334), poxybenzoëzuremethylester (methylparabeen, E218), gedemineraliseerd water.

artikelcode: 8712172864329
3261tags: Bisolvon, druppels, kind, kinderen, taai slijm, slijmoplosser, vastzittende, hoest

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje