Actie op Golden Naturals! Nu 25% korting* op het gehele assortiment.

| lees meer
0

Actie op Golden Naturals! Nu 25% korting* op het gehele assortiment.

| lees meer

BreastGro

van Breast Gro

4.9 5 15 15 15 beoordelingen
vanaf 2 stuks gratis
verzending
BreastGro
Inhoud
135 capsules
42,50
elders 62,99
Uw voordeel:
€ 20,49
Helaas is dit artikel tijdelijk niet beschikbaar. Verwachte levertijd is medio mei 2023. Als alternatief adviseren wij BreastGro volumizing creme van Breast Gro. Bekijk hier.

Voor het verstevigen en vergroten van de borsten

BreastGro is een volledig natuurlijk kuurproduct op basis van zes zorgvuldig geselecteerde granen en drie soorten hop. Het stimuleert het bestaande klierweefsel in de borsten. De isoflavonen in BreastGro, ook wel plantaardige hormonen genoemd, bevorderen de productie van lichaamseigen hormonen. Het lichaam reageert hierop net als in de pubertijd- met de productie van klierweefsel. Het effect is wetenschappelijk aangetoond.

Gebruiksadvies:
De eerste week 2 capsules per dag, de weken erna 4 capsules per dag, verspreid over de dag met water innemen. Bij voorkeur na de maaltijden. De werking komt uitsluitend op gang als het voorgeschreven aantal capsules voor langere duur (ten minste 8 weken) wordt ingenomen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Ingredienten:
BreastGro Capsules bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten:  Hop (3 soorten) Granen (boekweit, haver, mout, gerst, rogge, tarwe*, mais) Natuurlijk Soja- extract** Voedingsvezels Antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide) *bevat gluten, **bevat soja.

Dit preparaat bevat geen conserveringsmiddelen. De bestanddelen van dit 100% plantaardige gepatenteerde product zijn gewonnen uit zorgvuldig geteelde en geselecteerde graangewassen en planten. Er zijn geen dierlijke stoffen in verwerkt.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Clarity kan voor zover bekend zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

*Het effect is wetenschappelijk aangetoond
In 2005 heeft er een zogenaamd dubbelblind klinisch onderzoek naar de werking van BreastGro Capsules plaatsgevonden. Het onderzoek is uitgevoerd door PSR Research.
De proefpersonen waren allen gezonde vrouwen in de leeftijd van 30 tot 50 jaar. Zij kregen 6 maanden lang BreastGro of een placebo (= nepmiddel) toegediend. Zowel voor, na, als tussentijds werden de metingen naar stevigheid, gewicht en borstvolume verricht.

De belangrijkste conclusies van het onderzoek waren:
Bij 1 van de 3 vrouwen werd een volumetoename van 1 tot 2 cups geconstateerd.
Bij vrouwen die ooit zwanger zijn geweest, werd de grootste toename van het borstvolume waargenomen. Het borstvolume kende een toename van ruim 20% In deze zelfde groep werd ook een positief effect op de stevigheid van borsten waargenomen.
Geen van de vrouwen heeft negatieve bijwerkingen ervaren.
*de effecten zijn gemiddelden en verschillen van persoon tot persoon.

De uitkomsten van het BreastGro gebruikersonderzoek
De afgelopen 10 jaar zijn er diverse internationale onderzoeken met BreastGro Capsules uitgevoerd. Van december 2008 tot medio 2009 is onder Nederlandse vrouwen ook een dergelijk onderzoek uitgevoerd.
Een overzicht van de resultaten:

Resultaten na 2 maanden
Het onderzoek heeft aangetoond dat in week 1 t/m 5 het lichaam aan de hopinname went. Veel vrouwen voelden tintelingen in hun borsten. In week 6 t/m 8 vonden de vrouwen de borsten gevoeliger worden.

Resultaten na 4 maanden
Het onderzoek toont aan dat de waargenomen tintelingen in de voorgaande weken er daadwerkelijk voor zorgen dat de borsten reageren op de BreastGro kuur.

Resultaten tot 6 maanden
In de eerste fase van het onderzoek wilde 74% van de vrouwen vollere en fraaiere borsten, 44% wilde grotere borsten. Tijdens de zes maanden van het onderzoek BreastGro kuur hebben de vrouwen vooral in het begin tintelingen gemerkt. Uit het onderzoek is gebleken dat 60% van de vrouwen haar borsten fraaier vindt, 65% de borsten steviger vindt en 1 op de 5 vrouwen de borsten mooier en groter vindt.

artikelcode: 8717056830438
1141tags: Breastgro, breast gro, borsten, vergroten, grotere, groteren, stevig, stevigere, verstevigen, natuurlijk, natuurlijke, natuurlijk product, stevigere borsten

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

 • | Capelle aan den IJssel
  Geweldig product, werkt heel goed, gebruik hem al jaren.
  Toegevoegd op 03-06-2022
 • | Amsterdam
  Ik moet het nog afwachten.
  Toegevoegd op 12-02-2022
 • | Maarssen
  Ik gebruik de capsules al heel lang, maar bestelde deze nog nooit bij Adviesdrogisterij.nl. Ik ben zeer tevreden over de levering.
  Toegevoegd op 29-11-2020
 • | Velsen-Noord
  Je merkt dat ze al wat groter worden.
  Toegevoegd op 25-09-2020
 • | Monster
  Ik voel me beter nu, maar langzaam, ik wil hulp om sneller beter te worden.
  Toegevoegd op 01-09-2020
 • | Noordwijk
  Toegevoegd op 26-08-2020
 • Toegevoegd op 28-06-2020
 • | Waddinxveen
  Goed.
  Toegevoegd op 28-06-2020
 • Kan er nog niet zoveel over zeggen, ik gebruik ze nog maar net.
  Toegevoegd op 01-05-2020
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven