0

Bronchicum hoestdrank extra sterk

van Natterman

5 5 2 2 2 beoordelingen
Bronchicum hoestdrank extra sterk
Inhoud
200 ml
12,50
Helaas is dit artikel tijdelijk niet beschikbaar. Verwachte levertijd is medio mei 2024. Als alternatief adviseren wij Bronchicum hoestdrank extra sterk van Natterman. Bekijk hier.

Natterman Bronchicum Extra Sterk behoort tot de groep van de hoestonderdrukkende geneesmiddelen en kan worden toegepast ter verlichting van droge hoestklachten. Gebruik Natterman Bronchicum Extra Sterk niet bij activiteiten die oplettendheid vereisen, zoals deelname aan het verkeer en het bedienen van machines.

Gebruiksadvies:
20 ml per keer, maximaal 4 maal per dag innemen. Bij de verpakking is een maatbeker met deelstrepen gevoegd. In geval u merkt dat Natterman Bronchicum Extra Sterk te sterk of juist te weinig werkt, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Gebruik tijdens zwangerschap/borstvoeding:
Codeïne komt terecht in het ongeboren kind. Als u codeïne inneemt vlak voor de bevalling kunnen er ademhalingsproblemen ontstaan bij uw kind. Als u codeïne langdurig tijdens de zwangerschap gebruikt, kan uw kind na de bevalling ontwenningsverschijnselen vertonen. Voor zover bekend geeft codeïne geen verhoogde kans op aangeboren afwijkingen. Tijdens de zwangerschap Natterman Bronchicum Extra Sterk alleen innemen, als dit strikt noodzakelijk wordt geacht door uw arts.

Let op:
U mag het product niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder een arts te raadplegen. Gebruik dit middel niet als u veel slijm ophoest. De hoestprikkel is dan juist nodig om het slijm kwijt te raken. Neem contact op met uw arts bij aanhoudende hoestklachten, hoestklachten die gepaard gaan met benauwdheid en als er bloed bij het hoesten vrijkomt. Met name ouderen kunnen sterker op codeïne hoestdrank reageren. Dit product niet verder gebruiken als u duizelig, duf of slaperig wordt na het gebruik van Natterman Bronchicum Extra Sterk. Kan maagdarmklachten en diarree veroorzaken. Codeïne wordt in de lever door een enzym omgezet in morfine. Morfine is de stof die de effecten van codeïne teweegbrengt. Sommigen hebben een variatie van dit enzym en dit kan op verschillende manieren een effect hebben bij mensen. Bij sommigen wordt morfine niet aangemaakt of wordt het in zeer kleine hoeveelheden aangemaakt, en zal het geen effect hebben op hun symptomen van hoest. Anderen hebben een grotere kans om ernstige bijwerkingen te krijgen, omdat een zeer grote hoeveelheid morfine wordt aangemaakt. Indien u een van de volgende bijwerkingen opmerkt, moet u het gebruik van dit geneesmiddel stopzetten en onmiddellijk medisch advies inwinnen: langzame of oppervlakkige ademhaling, verwardheid, slaperigheid, kleine pupillen, misselijkheid of braken, constipatie, geen eetlust. Natterman Bronchicum Extra Sterk is niet aanbevolen voor jongeren met een verminderde ademhalingsfunctie voor de behandeling van hoest en/of verkoudheid.

Ingrediënten:
De werkzame stof in dit middel is: codeïnefosfaathemihydraat. De hulpstoffen in dit middel zijn: natriumbenzoaat (E211), honing, sacharose, glucose, samengestelde tijmtinctuur (grindelïatinctuur, pimperneltinctuur, sleutelbloem‐worteltinctuur, tijmtinctuur, ethanol, gezuiverd water), melrosumtinctuur (sleutelbloemworteltinctuur, roostinctuur, ethanol, gezuiverd water), rozenolie, citroenzuur en gezuiverd water.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

artikelcode: 8713304946029
517tags: Bronchicum extra sterk, kriebelhoest, prikkelhoest, hoest, hoesten, codeine

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

  • | Ede
    Altijd werkend door de codeïne.
    Toegevoegd op 29-12-2023
  • | Geraardsbergen
    Heel goed product aan voordelige prijs.
    Toegevoegd op 06-08-2023
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje