0

Gyno test

van Canesten

Gyno test
Inhoud
1 stuk
10,75
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Gyno 1 zachte capsule van Canesten . Bekijk hier.

Hoewel Bacteriële Vaginose en Vaginale Schimmel vaak worden verwisseld, zijn het twee verschillende vaginale infecties met verschillende symptomen. Symptomen zoals een onaangename geur en afwijkende vaginale afscheiding kunnen wijzen op Bacteriële Vaginose. Symptomen zoals een geurloze afscheiding, jeuk en een branderig gevoel kunnen duiden op Vaginale Schimmel.

Weet je niet zeker of jouw symptomen wijzen op een vaginale infectie zoals Bacteriële Vaginose? Test jezelf eerst met Canesten Gyno Test, gewoon thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Om je klachten op de juiste manier te behandelen, is het belangrijk je te realiseren dat de oorzaken, symptomen en behandelmethode anders zijn. Bekijk hoe je met Canesten Gyno Test in je eigen vertrouwde omgeving binnen 10 seconden zelf de oorzaak van jouw vaginale klachten kunt vaststellen.

Hoe werkt de test?
Met het gebruiksvriendelijke staafje dat in de verpakking van je Canesten Gyno Test zit, kun je makkelijk testen of de zuurgraad (pH-waarde) van je vagina verhoogd is of niet. Als je de uitslag die je kunt aflezen op het staafje combineert met de symptomen die je op de verpakking terug kunt vinden, krijg je een indicatie van de oorzaak van  je vaginale klachten. Geeft de test als indicatie dat je mogelijk vaginale schimmel of bacteriële vaginose hebt, heeft Canesten Gyno een effectieve behandelmethode.

Om vast te stellen welke infectie de oorzaak is van je klachten, koppelt Canesten Gyno Test de pH-waarde van je vagina aan de specifieke symptomen waar je last van hebt. Bijvoorbeeld witte afscheiding, een onaangename geur in combinatie met witte afscheiding of juist ‘geurloze’ afscheiding. Met Canesten Gyno Test kun je op een eenvoudige en snelle manier in je eigen vertrouwde omgeving vaststellen welke infectie (bacteriële vaginose of vaginale schimmel) jouw klachten veroorzaakt. 

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter!

artikelcode: 8713091038730
2912tags: test, canesten, vaginale schimmelinfecties, jeuk, branderig gevoel, rode gezwollen, pijnlijke schaamlippen, witte, klonterige, geurloze afscheiding

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje