0

Deet gel 30%

van Care Plus

5 5 3 3 3 beoordelingen
kwantum
korting
Deet gel 30%
Inhoud
80 ml
7,95
elders 10,12
Uw voordeel:
€ 2,17
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Deet gel 30% van Care Plus. Bekijk hier.

Care Plus Anti-Insect gel met 30% deet beschermt tegen insecten. Het houdt muggen, teken, wespen en andere insecten op afstand, zodat u minder snel wordt gestoken met jeuk en uitslag als gevolg. Deze gel is geschikt voor zowel tropische bestemmingen (risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden en stedentrips. Deet is effectief tegen teken, (malaria)muggen, steek- en stalvliegen en dazen, maar werkt ook tegen grote steekvliegen en midges. Dit insectenwerend middel biedt u ongeveer tot 5,5 uur bescherming tegen muggen en 2,5 uur bescherming tegen teken. Een tube van 80 ml anti-insectengel is voldoende voor 2-3 weken dagelijks gebruik per persoon.

- Deze lotion is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
- Bevat de bittere geurloze stof Bitrex® om de kans op doorslikken te verkleinen
- Bevat geen parfum

Care Plus is specialist in reizigersbescherming. De producten van Care Plus verminderen insectensteken en overlast.

Gebruiksadvies:
Bedek de huid zoveel mogelijk met kleding als u naar buiten gaat. Draag een lange broek, bovenkleding met lange mouwen, dichte schoenen en sokken. Gebruik Anti-Insect Deet 30% gel om de onbedekte huid in te smeren. Smeer het anti-muggenmiddel op de huid en verdeel het met de palm van je hand. Smeer eventueel een kleine hoeveelheid op de vingertoppen en verdeel dit over het gezicht. Hierna de handen grondig wassen. Houd altijd de vingers vrij in verband met de consumptie van eten of drinken.

Ingrediënten:
Aqua, diethyl-m-toluamide 30%, ethanol 96% denat., glycerol, carbomeer, diisopropanolamine 90%.

Voorzorgsmaatregelen:
Zorg ervoor dat de Anti-Insect Gel 30% niet in contact komt met beschadigde huid (wondjes, zonnebrand), ogen, neus, neusgaten, mond, lippen en slijmvlies. Breng het anti-muggenmiddel niet aan onder kleding of op plekken waar de huid veel buigt, zoals elleboog- en knieholten. Vermijd bij kinderen het gebruik van 30% deet gel op plekken die gemakkelijk in contact kunnen komen met ogen en mond, zoals de handen en onderarmen. Gebruik dit product niet bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen die jonger zijn dan 13 jaar. Is de bescherming niet langer nodig of ontstaan er bijwerkingen, was de huid dan zorgvuldig met water en zeep. Breng het product niet rechtstreeks uit de verpakking aan op het gezicht. Bij contact met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en medisch advies inwinnen. Bij onwel worden direct een arts raadplegen en indien mogelijk etiket tonen.

Buiten bereik van kinderen bewaren. Houd dit product verwijderd van ontstekingsbronnen, eet- en drinkwaren en diervoeder. Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C of in kleine ruimtes met weinig ventilatie. Na gebruik de verpakking goed sluiten. Restanten afvoeren met het klein chemisch afval. Lees voor het gebruik het etiket en de bijsluiter.

artikelcode: 8714024329116
2158tags: care, plus, deet, gel, 30%, anti-insect, bescherming, teken, muggen, beten, steken

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

 • | Nijmegen
  Werkt prima.
  Toegevoegd op 13-07-2019
 • Deet gel 30% gebruik ik al jaren. Muggen weten me altijd te vinden. Ik moet dan ook alle plekken, die niet bedekt zijn insmeren. Deet gel is voor mij fijner dan de spray, omdat deze goed is te smeren. Bij de drogist vind je meestal alleen de spray en daarom online besteld.
  Toegevoegd op 18-06-2019
 • | Pijnacker
  Toegevoegd op 10-02-2019
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje