0

Deet spray 30%

van Care Plus

5 5 1 1 1 beoordeling
kwantum
korting
Deet spray 30%
Inhoud
60 ml
8,95
elders 10,83
Uw voordeel:
€ 1,88
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Deet gel 30% van Care Plus. Bekijk hier.

Care Plus Anti Insect Deet spray 30% is het sterkste insect afwerende middel voor de huid. Geschikt voor zowel tropische bestemmingen risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden en stedentrips. Deet spray is effectief tegen teken, muggen en andere stekende insecten. Deet heeft tevens een afwerende werking laten zien tegen stalvliegen, kriebelmuggen, goudoogdazen en (chigger)mijten. Het biedt tot 6 uur bescherming tegen muggen en 3 uur bescherming tegen teken.

- Deze spray is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar
- Bevat de bittere geurloze stof Bitrex® om de kans op doorslikken te verkleinen
- Bevat geen parfum

Care Plus is specialist in reizigersbescherming. De producten van Care Plus verminderen insectensteken en overlast.

Gebruiksadvies:
Bedek de huid zoveel mogelijk met kleding als u naar buiten gaat. Draag een lange broek, bovenkleding met lange mouwen, dichte schoenen en sokken. Gebruik Anti-Insect Deet 30% spray om de onbedekte huid in te sprayen. Breng de spray op de huid aan en verdeel het met de palm van de hand. Afhankelijk van de situatie eventueel een kleine hoeveelheid aanbrengen op het gezicht. Was de handen daarna grondig. Houd altijd de vingers vrij in verband met de consumptie van eten of drinken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Alleen voor uitwendig gebruik.

Ingrediënten:
N,N-dietyl-m-toluamide (deet) 38.8% w/w (Cas 134-62-3), Ethanol 60.0% w/w) Cas 64-17-5.

Voorzorgsmaatregelen:
Zorg ervoor dat de Anti-Insect Spray 30% niet in contact komt met beschadigde huid (wondjes, zonnebrand), ogen, neus, neusgaten, mond, lippen en slijmvlies. Breng het anti-muggenmiddel niet aan onder kleding of op plekken waar de huid veel buigt, zoals elleboog- en knieholten. Vermijd bij kinderen het gebruik van 30% deet spray op plekken die gemakkelijk in contact kunnen komen met ogen en mond, zoals de handen en onderarmen. Gebruik dit product niet bij zwangerschap, borstvoeding en kinderen die jonger zijn dan 13 jaar. Is de bescherming niet langer nodig of ontstaan er bijwerkingen, was de huid dan zorgvuldig met water en zeep. Breng het product niet rechtstreeks uit de verpakking aan op het gezicht. Bij contact met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en medisch advies inwinnen. Bij onwel worden direct een arts raadplegen en indien mogelijk etiket tonen. 
Buiten bereik van kinderen bewaren. Houd dit product verwijderd van ontstekingsbronnen, eet- en drinkwaren en diervoeder. Niet blootstellen aan temperaturen boven de 50°C of in kleine ruimtes met weinig ventilatie. Na gebruik de verpakking goed sluiten. Restanten afvoeren met het klein chemisch afval. Lees voor het gebruik het etiket en de bijsluiter.

artikelcode: 8714024329673
2162tags: deet spray 30%, care plus, deet, anti insect, anti teek, tegen teken, anti teken, anti mug, tegen muggen, bescherming tegen teken, bescherming tegen muggen

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

  • | Almere
    Alles prima!
    Toegevoegd op 11-01-2020
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje