0

Curcudyn voordeelverpakking

van Metagenics

4.9 5 60 60 60 beoordelingen
verzending
gratis
Curcudyn voordeelverpakking
Inhoud
180 capsules
41,25
elders 63,50
Uw voordeel:
€ 22,25+ gratis verzending
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Curcudyn van Metagenics. Bekijk hier.

Soepele gewrichten en spieren, kraakbeen!
Naarmate we ouder worden, neemt de beweeglijkheid van de gewrichten af. Bij sporters of personen die langdurig dezelfde activiteit verrichten, kunnen de gewrichten bovendien op jongere leeftijd gevoeliger worden. Ter bevordering van soepele gewrichten, spieren en kraakbeen werd Curcudyn van Metagenics met bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract ontwikkeld.

Kurkuma, het gele pigment van de Curcuma longa-wortelstok, wordt reeds eeuwen gebruikt als traditioneel kruidenmiddel in India, als gele kleurstof voor textiel, als smaakstof en als onderdeel van curry-poeder. Kurkuma bevat actieve curcuminoïden waarvan curcumine de belangrijkste is. Curcumine is een veilige molecule en kan dagelijks gebruikt worden als voedingsmiddel (12 gram/dag).

Bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract
Natuurlijk curcuminepoeder is vetoplosbaar en wordt zeer moeilijk door het lichaam opgenomen. Voor een optimaal e­ffect zou men dagelijks zeer grote hoeveelheden kurkuma moeten innemen. De biologische beschikbaarheid kan verhoogd worden door het toepassen van specifieke technologieën op het kurkuma-extract zoals de solubilisaattechnologie. Dankzij deze technologie wordt de kurkuma in Curcudyn tot 185x beter opgenomen dan onbewerkt kurkuma-extract en 1350x t.o.v. standaard kurkumapoeder (wortel).

Voordelen Curcudyn!
- Geen nevenwerkingen
- Geen irritatie van de maag- en darmwand
- Gluten-, soja- en lactose-vrij

Hoog gedoseerd
2 capsules Curcudyn bevatten 100 mg actieve curcumine. Dankzij de hoge opneembaarheid is deze dosis voldoende om effect te hebben.

Cofactoren
Curcudyn bevat naast kurkuma-extract ook gemberextracten die bijdragen tot het behoud van soepele gewrichten. Curcudyn bevat tevens vitamine D ter ondersteuning van de spieren en vitamine C voor de vorming van het kraakbeen.

Gebruiksadvies:
Wij adviseren bij aanvang 3 of 4 capsules per dag te gebruiken naar gelang de klacht. Later kan worden volstaan met 1 of 2 capusles per dag.

Nutritionele informatie per:  2 capsules 
Curcuma longa extract105 mg 
Gemberwortelextract20 mg 
Vitamine C16 mg20%*
Vitamine D5 μg - (200 IU)  100%*
*% RI = Referentie Inname   

Ingrediënten:
Kurkuma-extract (curcuma longa L.) gemberwortelextract (zingiber officinale L), ascorbinezuur, cholecalciferol, kleurstof: ijzeroxide, emulgator: polysorbaat 80, capsule: gelatine en glycerol.

artikelcode: 5400433193877
1673tags: curcudyn, metagenics , soepele gewrichten, spieren, kraakbeen, bio-geoptimaliseerd kurkuma-extract, kurkuma, curcuma, curcuminoïden, curcumine geelwortel, koenjit, Curcuma longa wortelstok, curcuminepoeder, curcuma extract, kurkumapoeder, curry-poede

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

 • | Sint Oedenrode
  Ik heb daar geen mening over, omdat ik de capsules voor iemand anders heb besteld.
  Toegevoegd op 17-02-2023
 • | Limmen
  Toegevoegd op 13-12-2022
 • | Bergschenhoek
  Prima product, alleen de uitlevering liet zeer te wensen over. Twee keer werd er door PostNL aangegeven wanneer en op welk tijdstip het zou worden uitgeleverd. Maandag 19 besteld, vrijdag 23 september geleverd. We kregen het idee dat er niet meer geleverd zou worden ook omdat er na 2 aanpassingen geen datum meer werd aangegeven.
  Toegevoegd op 10-10-2022
 • | Kamperveen
  Heel fijn voordeelverpakking. Scheelt een hoop geld! Zodra ze op zijn bestel ik het weer bij jullie.
  Toegevoegd op 14-06-2022
 • | Arnhem
  Prima, snel geleverd.
  Toegevoegd op 16-03-2022
 • | Heeze
  Een heel goed product, deze gebruik ik om de weerstand van mijn hond te verbeteren die een auto-immuun probleem heeft, hij krijgt dit i.p.v. prednison, de dierenarts is ook verbaasd over de goede werking, ik dacht wat voor ons goed is is het vast ook voor onze hond en warempel het werkt, wel de halve dosering.
  Toegevoegd op 09-03-2022
 • | Rotterdam
  Toegevoegd op 07-03-2022
 • | Kruisem
  Toegevoegd op 16-02-2022
 • | Gent
  Prima.
  Toegevoegd op 01-10-2021
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje