0

Oogdruppels hydratatie & anti staar

van Daro

4 5 1 1 1 beoordeling
tot
5 st.
brievenbus
pakje
Oogdruppels hydratatie & anti staar
Inhoud
10 ml
10,95
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Ogentroost oogdruppels van Weleda. Bekijk hier.

Daro EasyDrop Hydratatie + Anti Staar Oogdruppels biedt verlichting bij droge, vermoeide en geïrriteerde ogen en voorkomt en voorkomt en behandelt daarnaast ook staarvorming en het ontstaan van floaters in de lens van het oog. 

Het ingrediënt Kaliumjodide heet een antioxiderende werking op het oogoppervlak. Hierdoor bindt het een teveel aan vrije radicalen aan zich en wordt oxidatieve stress in het oog voorkomen. Hierdoor wordt de vorming van staar (ook wel lensvertroebeling of cataract genoemd) vertraagd of gestopt. Ook voorkomt of behandelt het de vorming van zogeheten floaters in het glasvocht van het oog.

Daro EasyDrop Oogdruppels Hydratatie+ Anti Staar is vrij van conserveringsmiddelen en verpakt in een unieke en makkelijke knijpdruppelflacon. Door zacht in de plastic flacon te knijpen, wordt gecontroleerd 1 druppel per keer afgegeven. Speciaal geschikt voor senioren of gebruikers met een verminderde handkracht of hand- oog coördinatie.

Gebruiksadvies:
Door zacht in de plastic flacon te knijpen, wordt gecontroleerd 1 druppel per keer afgegeven. Gebruik Daro EasyDrop Oogdruppels Hydratatie + Anti Staar na de dag van opening niet langer dan 30 dagen ononderbroken en niet langer dan 90 dagen onderbroken.

Ingrediënten:
Natriumhyaluronaat, kaliumjodide, natriumchloride, boorzuur, natriumtetraboraat, sterk gezuiverd water.

Bewaaradvies:
Na openen 3 maanden houdbaar.

Let op:
Niet gebruiken bij een afwijkende werking van de schildklier.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking.

artikelcode: 5900741962481
5358tags: Daro, oogdruppels, easydrop, makkelijk in gebruik, druppelaar, kaliumjodide, floaters, hyddratatie, droge, vermoeide, geirriteerde, ogen

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

  • | Sprang-Capelle
    Bij de constatering van staar in beide ogen werd een ooggel voorgeschreven. Deze oogdruppels van Daro doen echter iets extra’s: ze laten de ‘floterers’ (tijdelijk) verdwijnen. Zeer tevreden met deze druppels; helaas worden deze expliciete druppels uit de handel gehaald😭
    Toegevoegd op 19-10-2022
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje