0

Epianal Aambeiencreme

van Epianal

tot
8 st.
brievenbus
pakje
Epianal Aambeiencreme
Inhoud
30 gram
6,50
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Sperti zalf van Sperti. Bekijk hier.

Epianal rectale crème is bestemd voor de symptomatische behandeling van die aambeien, waarbij geen bloeding optreedt. Het gebruik van Epianal kan leiden tot een vermindering van subjectieve klachten, zoals jeuk in de anale streek en pijn bij stoelgang.

Aambeien zijn uitgezette bloedvaatjes, die soms zichtbaar zijn als knobbels rond de anusopening (uitwendige aambeien). Soms zitten ze binnen de anus en zijn ze onzichtbaar (inwendige aambeien). Vaak zijn aambeien het gevolg van overmatige druk op de bloedvaatjes rond de anus, bv. bij moeilijke ontlasting of bij zwangerschap. Epianal rectale crème kan, voor zover bekend, zonder bezwaar, overeenkomstig het voorschrift, worden gebruikt tijdens de zwangerschap.

Gebruiksadvies:
Bij klachten 's morgens en 's avonds en na elke stoelgang een weinig rectale crème aanbrengen. Reinig de anale opening na elke stoelgang eerst met zacht toiletpapier en dan met een washandje en lauw water. Daarna voorzichtig met een zachte handdoek afdrogen of – bij voorkeur - droogbetten.

Belangrijk:
Zorg voor een goede hygiëne en voor voldoende lichaamsbeweging, zorg ook voor een zachte ontlasting. Eet daarom laxerende voedingsmiddelen als rogge- of volkorenbrood, zilvervliesrijst, verse groente en fruit (pruimen) en vooral goed kauwen. Wacht niet te lang en neem alle tijd om naar de W.C. te gaan.

De aangegeven dosering niet overschrijden en niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder uw arts te raadplegen. Indien de klachten aanhouden of terugkeren en bij pijnlijke en bij bloedende aambeien, dient u uw arts te waarschuwen.

Samenstelling:
1 gram rectale crème bevat: 100 mg natriumoleaat, 20 mg Polidocanol en 1 mg chloorcarvacrolum (Conserveermiddel).

Lees voor gebruik de bijsluiter.

artikelcode: 8712691215657
4796tags: Epianal, anaalzalf, aambeienzalf, aambeien, zalf, aambeiencreme, creme, anaalcreme

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje