0

Kalknagel pen

van Excilor

tot
2 st.
brievenbus
pakje
Kalknagel pen
Inhoud
1 stuk
20,50
elders 23,96
Uw voordeel:
€ 3,46
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Kalknagel solution van Excilor. Bekijk hier.

Nagelschimmels groeien in en onder de nagel en zijn moeilijk te behandelen. Excilor is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van kalknagels en is zeer effectief door superieure penetratie van de nagel. Klinisch bewezen, zichtbaar resultaat vanaf 2 weken. Vijlen is niet nodig. Dit product is makkelijk in gebruik en handig voor onderweg.  Excilor Kalknagel Pen wordt gebruikt ter bestrijding van kalknagels en schimmelnagels.

Gebruiksadvies:
Reinig de kalknagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor gebruikt. Gebruik de pen applicator om de hele kalknagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng twee keer per dag royaal aan (‘s ochtends en ‘s avonds). Voor een goed resultaat is een behandeling van minstens 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden de behandeling voort te zetten tot de nagel volledig hersteld is. Laat even drogen (1 à 2 minuten) voordat u sokken of schoenen aantrekt. (Na elke applicatie kunt u nagellak aanbrengen, alleen niet vergeten om deze er weer af te halen bij de volgende applicatie). De pen na applicatie op de kalknagel goed sluiten om verdamping te voorkomen. Gebruik een nagelschaartje om nagels te knippen zodra de nagel aangroeit. De pen bevat voldoende vloeistof voor 400 applicaties.

Ingrediënten:
Verrijkt met glycerol, nagellipiden en biotine. Ethyllactaat, azijnzuur, penetratie bevorderaar, filmvormende agenten, water, glycerol, polysorbaat 80, cetyl acetaat, geacetylateerde lanoline alcoholen, biotine en conserveermiddel (bevat geen parabenen).

Lees voor gebruik de bijsluiter.

artikelcode: 5410765001948
3399tags: excilor, kalknagel, pen, schimmelnagel, behandeling, voeten, klinisch bewezen

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje