0

Alles in een vloeistof harde lenzen

van Eyefresh

kwantum
korting
Alles in een vloeistof harde lenzen
Inhoud
100 ml
2,25
Helaas is dit artikel tijdelijk niet beschikbaar. Verwachte levertijd is onbekend.

Eye Fresh is geschikt voor het reinigen, desinfecteren, bewaren en inzetten van in principe alle soorten harde zuurstof doorlatende contactlenzen. Eye Fresh is door middel van filtratie gerealiseerd.

Gebruiksadvies:
Was uw handen, spoel ze goed af en maak ze droog. Neem uw lens van het oog en leg deze in uw handpalm. Giet nu 5 - 10 druppels Eye Fresh op de lens en wrijf met uw wijsvinger de lens voorzichtig schoon. Spoel de lens grondig af met Eye Fresh. Plaats de lens vervolgens in de met verse Eye Fresh gevulde lenshouder. Voor een optimale desinfectie dienen de lenzen minimaal 6 uur in de gesloten lenshouder bewaard te worden. Na desinfectie kunt u de lenzen direct inzetten. Wanneer de lenzen gedurende een langere periode niet gebruikt worden, dient u ze in de Eye Fresh vloeistof te bewaren.

Ingrediënten:
Phospholipid PTC 0,03%

Belangrijk:
Houd altijd dezelfde volgorde aan bij het inzetten en verwijderen van de lenzen om verwisseling te voorkomen. In geval van oogirritatie, staak het gebruik en raadpleeg een arts of contactlensspecialist. Na opening niet langer dan 90 dagen gebruiken. Bij kamertemperatuur (15°C - 25°C) bewaren. Raak de opening van de flacon niet aan. Houd de lenshouder goed schoon. Buiten bereik van kinderen bewaren.

artikelcode: 8718144550429
5570tags: Eyefresh, alles, in, een, vloeistof, lensvloeistof, reiniging, lenzen, lenzenvloeistof, contactlens, contactlenzen, eye, fresh

Misschien is dit ook interessant voor u!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje