0

Feminabiane Vaginale Flora

van Pileje

tot
1 st.
brievenbus
pakje
Feminabiane Vaginale Flora
Inhoud
7 vaginale tabletten
15,25
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Multi Gyn ActiGel tube van Bioclin. Bekijk hier.

PiLeJe Feminabiane is een vaginaal probioticum dat de vaginale flora herstelt. Eén tablet bevat ten minste 100 miljoen micro-organisme die de vaginale balans herstellen. Feminabiane Vaginale Flora kan als ondersteuning en behandeling bij vaginale infecties worden gebruikt. Tevens is Feminabiane vaginale flora geschikt bij terugkerende candida en /of candida die resistent is aan antifungale behandelingen. Feminabiane vaginale flora is geschikt als preventie voor eventuele recidieven en wanneer de vaginale flora verstoord is. Eén verpakking is goed voor een 14-daagse behandeling.

Gebruiksadvies:
Breng om de dag één vaginale tablet (met de bij geleverde applicator) in. Bij het vergeten van een tablet deze alsnog inbrengen. Mijdt tijdens de behandeling anti-fungale middelen of vaginaal antibioticum. Als de symptomen aanhouden, behandel dan een volgende maand opnieuw. Zet daarna de aanbevolen dosering voort. Feminabiane Vaginale Flora niet gebruiken tijdens de menstruatie. Handen wassen alvorens het product te gebruiken.

Samenstelling:
Watervrije lactose, cellulose, lactobaccilus plantarum LA901, hydroxypropylmethylcellulose, natriumcroscarmellose, watervrij citroenzuur, magnesiumstearaat en colloïdaal sillicium. Een tablet Feminabiane Vaginale Flora bevat tenminste 100 miljoen nuttige micro-organismen.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden. Koel bewaren is niet nodig. Bewaar op een koele, droge plaats bij een temperatuur onder 25 °C. Niet gebruiken na de vervaldatum vermeld op de verpakking. 

artikelcode: 3401060245757
2033tags: Pileje, feminabiane, vaginale flora, vaginaal probioticum, micro-organisme vaginale balans vaginale infecties, infectie vagina candida, anti-fungale, schimmelinfectie, vaginale infectie

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje