0

Travel care

van Fytostar

Travel care
Inhoud
30 capsules
10,65
elders 14,35
Uw voordeel:
€ 3,70
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Gember bio + gratis E-book van Arkopharma. Bekijk hier.

Travel Care helpt o.a. voor een vlekkeloze reis en bij het behoud van een goede vertering in de maag. Travel Care bevat een gemberextract, met een hoge dosering aan gingerolen, melissa en munt. Melissaextract draagt bij aan het behoud van een positief humeur en rustig gemoed en helpt de Ballota de zenuwachtigheid bij volwassenen en kinderen te verminderen, ook onderweg (op de weg, in de lucht en op het water). De vitamine B6 draagt daarnaast nog eens bij aan de vermindering van vermoeidheid.

Gebruiksadvies:
Volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar: 2 capsules per dag, ‘s morgens in te nemen of 1/2 uur voor het vertrek. Kinderen tussen 6 - 12 jaar: 1 capsule.

Per 2 capsules RI*
Citroenmelisse      400 mg  
Gember210 mg 
-gingerolen10 mg 
Ballota200 mg 
Vitamine B61,4 mg  100%

 * Referentie inname

Ingrediënten:
Extract van melissa officinalis (citroenmelisse, blad), extract van mentha piperita (munt, bovengrondse delen), extract van zingiber officiale (gember, wortelstok), extract van ballota nigra L. (stinkende ballota, bloeiende delen), antiklontermiddel: Magnesium stearaat, pyridoxine hydrochloride (Vitamine B6), Omhulling: Hydroxypropylmethylcellulose.

artikelcode: 5420029590477
1689tags: Travel Care, travelcare, vlekkeloze reis, op de weg, in de lucht, op het water, goede vertering in de maag, melissaextract, zenuwachtigheid, vermindering van vermoeidheid

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje