0

Venus swirl razor

van Gillette

kwantum
korting
Venus swirl razor
Inhoud
1 stuk
16,95
elders 17,49
Uw voordeel:
€ 0,54
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Venus deluxe smooth swirl van Gillette. Bekijk hier.

Venus Swirl Scheermes met FlexiBall-technologie is ontworpen om goed bij lastige gebieden te kunnen, zoals knieën en enkels. Met 5 contour scheermesjes die op elke ronding aansluiten.

Tip: 
Gebruik echte olijfzeep als scheerzeep om de huid te beschermen tijdens het scheren. Olijfzeep verzacht de haartjes, wat verwijderen gemakkelijker maakt. Daarnaast verzorgd olijfzeep de huid. Na het scheren zal de huid daarom zacht aanvoelen. Daarnaast gaat een blok zeep veel langer mee dan een bus scheergel. Scheermesjes hebben een langere levensduur als ze in combinatie met olijfzeep worden gebruikt. Dit is niet alleen voordelig voor u maar ook voor het milieu!

Scheren met olijfzeep: 
Zeep het te ontharen lichaamsgedeelte zorgvuldig in. Scheer dan de huid met een vloeide beweging eerst met de haarrichting mee en daarna tegen de haarrichting in.
Last van hardnekkig te verwijderen stoppeltjes of een snel geïrriteerde huid? Gebruik dan Argan-olie als pre-shave om de huid en haartjes te verzachten. Masseer met Argan-olie de huid in voordat u gaat scheren en laat het enige tijd intrekken.

artikelcode: 7702018401086
3858tags: Venus, Gillette, scheren, vrouw, scheermesje, Swirl, gevoelige huid, gladde huid

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven
Kies het land van verzending.
Nederland
België
Duitsland
Frankrijk
Luxemburg
Spanje