0

Coronavirus (covid-19) sneltest

van Green Spring

4.7 5 3 3 3 beoordelingen
tot
2 st.
brievenbus
pakje
Coronavirus (covid-19) sneltest
Inhoud
1 test
19,95
Helaas is dit artikel niet meer beschikbaar. Als alternatief adviseren wij Coronavirus (covid-19) sneltest van Lepu Medical. Bekijk hier.

Deze antigeensneltest van Green Spring test op het Coronavirus 2019-n-CoV (COVID-19) doormiddel van IgG/IgM detectie. Deze test is gebaseerd op colloidaal goud immunochromatography en is 98,89% betrouwbaar. Na 15 minuten geeft de test een 98,89% betrouwbaar resultaat. Lees voor gebruik de bijsluiter goed door. Wij dringen er op aan, bij vertoon van symptomen, contact op te nemen met een (huis)arts, dokter of therapeut, ook als de test negatief test en er symptomen van het hierboven genoemde virus zijn. Deze test is bedoeld voor medisch getrainde professionals, de test is voorzien van een veiligheidslancet.

Let op:
Een positieve testuitslag geeft aan dat de geteste persoon het virus of delen van het virus heeft en doorgaans in zodanige hoeveelheden dat deze persoon op het geteste moment besmettelijk is. De gevoeligheid van de test scoort daar goed op. Bij een negatieve testuitslag, kan de test ook personen die het virus eigenlijk wel hebben missen. Personen kunnen dan nog positief worden.

Uitslag:
De uitslag van de test is wordt binnen 15 minuten zichtbaar op het display van de casette, beginnend met de kwaliteitscontrole-lijn. Wanneer alleen deze lijn tevoorschijn komt, is de test negatief. Wanneer er meerdere lijnen tevoorschijn komen, toont dit een positieve uitslag aan. Wanneer er niks gebeurd is de test ongeldig. Na 20 minuten is hetgeen zichtbaar is op de casette verlopen, houd daarom een timer bij de hand. De werking van de test staat uitvoerig beschreven in de (engelstalig) bijsluiter. 

Deze kit bevat:
1 test casette, 1 druppelaar, 1 flesje met bufferoplossing en 2 alcohol doekjes (70% isopropyl alcohol), veiligheidslancet en de bijsluiter. Open het zakje van de casette pas wanneer er getest wordt, niet eerder. 

Disclaimer:
Deze test is bedoeld als toetssteen en niet als een klinische indicatie. De test is bedoeld om te helpen om een keuze maken, maar is niet bedoeld als vervanging voor een behandeling van een (huis)arts, dokter of therapeut. Als men een medisch probleem ervaart, dan dringen wij er op aan om professionele medische hulp te zoeken. Deze informatie is door Adviesdrogisterij.nl met zorg samengesteld. Aan de inhoud van deze informatie en de test kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Adviesdrogisterij.nl aanvaardt evenmin aanspraken uit onjuiste informatie of anderszins. Indicaties zijn niet bedoeld als symptoom maar bedoeld als vingerwijzing en niet bedoeld zoals aangemerkt zijnde een indicatie volgens de geneesmiddelenwet.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

4150tags: sneltest, covid19 test, covid19 kit, rapid test, antigeensneltest, antigen test, coronatest, neustest, zelf testen

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

 • | Etten-Leur
  Te duur t o v neussneltest
  Toegevoegd op 21-03-2021
 • | Hoorn
  Hij is vanmiddag pas aangekomen bij het postagentschap. Is nu een beetje mosterd na de maaltijd.
  Toegevoegd op 03-02-2021
 • | Borne
  Toegevoegd op 01-02-2021
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven