Diverse artikelen tot 25% extra korting* met de kortingscode zoals vermeldt bij het artikel! 

| lees meer
0

Diverse artikelen tot 25% extra korting* met de kortingscode zoals vermeldt bij het artikel! 

| lees meer

Miconazolnitraat 20 mg/g creme

van Healthypharm

Miconazolnitraat 20 mg/g creme
Inhoud
30 gram
5,50
Helaas is dit artikel tijdelijk niet beschikbaar. Verwachte levertijd is medio februari 2022. Als alternatief adviseren wij Miconazolnitraat 20 mg creme van Sanias. Bekijk hier.

Miconazolnitraat behoort tot de groep van de antimycotica. Deze middelen zorgen ervoor dat schimmels worden gedood.

Gebruiksadvies:
Gebruiken bij infecties van huid en nagels die veroorzaakt worden door voor miconazolnitraat gevoelige schimmels en gisten. Indien uw arts niet anders voorschrijft is het gebruik als volgt:
Huidinfecties: een kleine hoeveelheid crème één of tweemaal per dag op het aangedane huidgedeelte aanbrengen en dun uitstrijken. Bij de behandeling van infecties van de voeten is het aan te bevelen tegelijkertijd en als nabehandeling dagelijks een weinig Miconazolnitraat 20 mg/g, strooipoeder op het letsel te strooien, vooral tussen de tenen, en eventueel ook in de kousen en schoenen. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot de huidafwijking geheel is verdwenen. (meestal na twee tot vijf weken).
Nagelinfecties: de geïnfecteerde nagels zo kort mogelijk knippen. Eén tot tweemaal per dag een weinig crème op de geïnfecteerde nagel uitstrijken en de nagel afdekken met een niet-geperforeerde hechtpleister. De behandeling voortzetten, ook na het loskomen van de geïnfecteerde nagel (meestal na twee tot drie weken), totdat hergroei van een gezonde nagel en volledige genezing zijn optreden (meestal na ongeveer 32 weken). Opmerking: het dagelijks wassen van de geïnfecteerde delen is noodzakelijk.
Als u merkt dat Miconazolnitraat 20 mg/g te sterk of juist te weinig werkt, raadpleeg dan uw arts of apotheker. Niet gebruiken bij een allergie voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Ook niet wanneer u allergisch bent voor andere gelijkaardige antischimmel geneesmiddelen.

Ingrediënten: Het werkzame bestanddeel is miconazolnitraat, 20 mg per gram hydrofiele crème. Hulpstoffen: ethyleenglycolpalmitostearaat en polyoxyethyleenglycolpalmitostearaat, oleoyl macrogolglyceriden, paraffine, benzoëzuur (E210: 2 mg/g), water.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter!

artikelcode: 8714632069954
3034tags: miconazolnitraat, creme, schimmels, gist, huid, nagel, geneesmiddel, healthypharm

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven