0

Moos keelpastilles

van Isla

tot
7 st.
brievenbus
pakje
Moos keelpastilles
Inhoud
30 tabletten
4,95
Helaas is dit artikel tijdelijk niet beschikbaar. Verwachte levertijd is medio augustus 2022. Als alternatief adviseren wij Cassis keelpastilles van Isla. Bekijk hier.

De bestanddelen van isla moos bedekken de slijmvliezen in de mond- en keelholte, waardoor deze tegen verdere irritaties worden beschermd. De geïrriteerde slijmvliezen kunnen door de weldadige werking van isla moos snel genezen. Bij klachten veroorzaakt door: kriebelhoest en kortdurende heesheid, zware belasting van de stembanden (zangers, sprekers), droge lucht (verwarmde lucht of airconditioning), droogheid van de mond en bij een beperkte neusademhaling.

Gebruiksadvies:
Volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar: Naar behoefte meermalen per dag 1-2 pastilles opzuigen. Bij kinderen, er op letten dat ze in staat zijn, zelfstandig op een pastille te kunnen zuigen. Aanwijzing voor diabetici: 1 pastille bevat 424 mg sacharose = 0,035 BU. Isla moos mag niet worden gebruikt bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Ingrediënten:
Waterig extract van IJslands mos, arabische gom, sacharose, paraffine, karamel (kleurstof E150), water. Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Niet bewaren boven de 25 graden Celcius. Bewaren in de originele verpakking.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

artikelcode: 4104480465314
3331tags: Isla moos, keelpastilles, zuigtabletten, keelpijn, heesheid, stem, verkoudheid, kriebelhoest, mos

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven