0

Broomhexine hoestdrank suikervrij

van Leidapharm

Broomhexine hoestdrank suikervrij
Inhoud
150 ml
3,99
Helaas is dit artikel uit de handel genomen. Als alternatief adviseren wij Broomhexine hoestdrank 8 mg van Healthypharm. Bekijk hier.

Broomhexinehydrochloride zorgt voor afbraak van taai slijm, waardoor het makkelijker op te hoesten is. Hierdoor kunt u gemakkelijker ademhalen. Dit product wordt gebruikt bij vastzittende hoest, om het ophoesten van slijm in de luchtwegen te vergemakkelijken wanneer dat ophoesten door taai slijm wordt bemoeilijkt.

Gebruiksadvies:
In de verpakking zit een maatbekertje. Hierop zijn deelstrepen en het aantal milliliters aangegeven.
Volwassenen en kinderen ouder dan 10 jaar: 3 maal per dag 2,5 - 10 ml.
Kinderen van 5 tot 10 jaar: 3 maal per dag 2,5 - 5 ml. 
Dit middel is niet geschikt voor gebruik bij kinderen onder vijf jaar.

Niet gebruiken bij (eerdere) maagzweer of zweer aan twaalfvingerige darm. Bij optreden huiduitslag stoppen met gebruik en arts raadplegen. Let op bij gelijktijdig gebruik antibiotica. Dit middel bevat sorbitol, glycerol en ethanol(alcohol). Dit middel kan duizeligheid veroorzaken. Indien de klachten binnen 14 dagen na het begin van het gebruik van dit middel niet verbeteren of erger worden, neem dan contact op met de arts. Dit middel begint na ongeveer vijf uur te werken. Als door het loskomen van het slijm de luchtwegen gereinigd worden, vermindert het hoesten en wordt het ademen gemakkelijker. Het duurt enige dagen voor dit effect optimaal is. Stop daarom niet te snel met het innemen van dit middel. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 30°C. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht.

Ingrediënten:
Broomhexinehydrochloride 0.8 mg/ml. Hulpstoffen: wijnsteenzuur (E334), benzoëzuur (E210), hydroxyethylcellulose, glycerol (E422), sorbitol (E420), alcohol, mentholeucalyptus aroma, natriumhydroxide (E524) en gezuiverd water.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter!

artikelcode: 8712755209653
3314tags: Leidapharm, broomhexine, hoestdrank, vastzittende hoest, taai slijm, luchtwegen, griep

Alternatieve artikelen!


Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven