0

ORS

van Leidapharm

5 5 2 2 2 beoordelingen
tot
3 st.
brievenbus
pakje
ORS
Inhoud
10 sachets
4,50
Helaas is dit artikel tijdelijk niet beschikbaar. Verwachte levertijd is medio december 2021. Als alternatief adviseren wij ORS van Norit. Bekijk hier.

Leidapharm O.R.S. wordt gebruikt bij intensieve fysieke inspanning, bijv. inensief sporten en bij overmatig vochtverlies door braken en zweten. 

Gebruiksadvies:
Drink steeds voldoende water. Los 1 sachet op in 1 liter drinkwater. Gebruik tijdens de inspanning ca. 250 ml per half uur. Zuigelingen en kinderen tot 20 kg: 10 - 20 ml per kg lichaamsgewicht per uur, zolang gewenst. Volwassenen en kinderen vanaf 20 kg: 200 ml per keer, na iedere stoelgang, zolang gewenst. Gebruik dit product niet bij aanwezigheid van bloed in de ontlasting of bij verstopping van het maagdarmkanaal en ook niet bij slecht functionerend nieren. Het product bevat glucose en diabetici moeten hier rekening mee houden. Bewaar het product beneden de 30°C. De oplossing is in de koelkast max. 24 uur houdbaar.

Samenstelling per sachet:
2,79 g Glucose, 652 mg Natriumcitraat, 310 mg Natriumchloride en 229 mg Kaliumchloride.

Ingrediënten:
Kaliumchloride, sinaasappelaroma, siliciumdioxide en de zoetstof sucralose (E955). Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

artikelcode: 8712755213131
3242tags: Leidapharm, ORS, vochtverlies, braken, overgeven, zweten, sporten, sportdrank, sachets

Alternatieve artikelen!


Wat vinden onze klanten?

  • Toegevoegd op 08-06-2021
  • Goed product. Snelle bezorging en gemakkelijk in de brievenbus.
    Toegevoegd op 20-03-2021
Terug naar overzicht
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i

*gratis verzending of *2 stuks gratis verzending is van toepassing op zendingen in Nederland en België.

Uw winkelmand is bijgewerkt.
direct afrekenen
Inschrijven nieuwsbrief
Meld u nu aan en ontvang meteen €5,- shoptegoed i
inschrijven